snappy driver ınstaller kesinlikle içinde gömülü gelmeli çok işe yarıyor bir de badcrom Ethernet sürücülerini ve tüm Intel ağ kartlarının sürücülerini de içine gömün (bir de bazı atheros ağ sürücülerini de içine gömerseniz çok iyi olur)​

Listeye eklendi. Teşekkürler.

Snappy Driver Installer kesinlikle içinde gömülü gelmeli çok işe yarıyor bide badcrom ethernet sürücülerini ve tüm intel ağ kartlarının sürücülerinide içine gömün​

Snappy Driver İnstaller gibi otomatik driver kuran programlar iyi değiller ve bunlar projenin güvenilirliğini etkileyebilir. Diğer sürücü olayını da yapamazlar büyük ihtimal veya yapmazlar. @Physic

Hocam otomatik driver kurma programları olmasın, projenin güvenliği için diyorum. Yanlış sürücüyü kurma olasılığı çok fazla. Ve güvenilir değil.

Hocam otomatik driver kurma programları olmasın, projenin güvenliği için diyorum. Yanlış sürücüyü kurma olasılığı çok fazla. Ve güvenilir değil.

Ona bakarız. Çoğu internet ve Wi-Fi sürücüsünü yüklü getirmek istiyorum.

Diğer sürücü olayını da yapamazlar büyük ihtimal veya yapmazlar. @Physic

Yaparız. Sürücü modlamiyoruz sonuçta.

Snappy Driver İnstaller gibi otomatik driver kuran programlar iyi değiller ve bunlar projenin güvenilirliğini etkileyebilir. Diğer sürücü olayını da yapamazlar büyük ihtimal veya yapmazlar. @Physic

Program güvenlidir çoğu Custom ISO da bulunmakta + VirusTotal sonuçları vs. virüssüz olduğunun kanıtı
Not: Programın tek yaptığı aygıt kodunu kendi deposunda aratıp kurmak ya da örneğin inf dosyası ve DLL'ler sende var diyelim ama yükleyici kurmana izin vermiyor bu 8.1 için diyor onun için (bildiğin yükleyici görevi görüyor)

Ona bakarız. Çoğu internet ve Wi-Fi sürücüsünü yüklü getirmek istiyorum.

Yaparız. Sürücü modlamiyoruz sonuçta.
Doğru diyorsunuz ancak projenin güvenliği için yapmanızı önermiyorum otomatik driver kuran programları.

program güvenlidir çoğu custom iso da bulunmakta + virüs total sonuçları vs. virüssüz olduğunun kanıtı
Hayır değil. Program güvenli olabilir ancak yanlış driver kurması çok olağan bir durum, yanlış driver kurarsa bu da mavi ekrana sebep olur ve projenin güvenliğini etkiler.

Doğru diyorsunuz ancak projenin güvenliği için yapmanızı önermiyorum otomatik driver kuran programları.

Hayır değil. Program güvenli olabilir ancak yanlış driver kurması çok olağan bir durum, yanlış driver kurarsa bu da mavi ekrana sebep olur ve projenin güvenliğini etkiler.

Hocam mesajımı biraz düzenledim bu bir ikincisi ise program geri döndürme noktası isteğe bağlı oluşturmakta içiniz rahat olsun bir güvenli moda bakar ve the world of pc gibi bir çok iso modlayıcısınında favorisidir

Hocam mesajımı biraz düzenledim bu bir ikincisi ise program geri döndürme noktası isteğe bağlı oluşturmakta içiniz rahat olsun bir güvenli moda bakar
Hocam kullanıcının kendisinin indirmesi kanaatindeyim, zaten internet driverini Windows 7 otomatik kurmaz ise bu programda bir işe yaramaz. He yine son söz @Physic hocama kalmış.

Hocam kullanıcının kendisinin indirmesi kanaatindeyim, zaten internet driverini Windows 7 otomatik kurmaz ise bu programda bir işe yaramaz. He yine son söz @Physic hocama kalmış.
burda mantık yeni sürücüleri windows 7 ye kurabilmeyi denemek bazıları bu program custom yükleyici görevi gördüğü için bazı sürücüler çalışmakta dediğim gibi mesela setup izin vermiyor siz gerekli dosyaları seçiyorsunuz bu yüklüyor mavi ekran alırsanızda bahtsızlığınınıza

burda mantık yeni sürücüleri windows 7 ye kurabilmeyi denemek bazıları bu program custom yükleyici görevi gördüğü için bazı sürücüler çalışmakta dediğim gibi mesela setup izin vermiyor siz gerekli dosyaları seçiyorsunuz bu yüklüyor mavi ekran alırsanızda bahtsızlığınınıza
Gerek yok. Mavi ekran alırsa suçu İSO'ya da atan çıkabilir.

Burada mantık yeni sürücüleri Windows 7'ye kurabilmeyi denemek bazıları bu program Custom yükleyici görevi gördüğü için bazı sürücüler çalışmakta dediğim gibi mesela setup izin vermiyor siz gerekli dosyaları seçiyorsunuz bu yüklüyor mavi ekran alırsanızda bahtsızlığınınıza.

Otomatik sürücü programları eklemeyi düşünmüyorum. BSOD OS diye adı çıkmasın sonra.