Tansiyon aleti önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 725
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 935
Doğrudur hocam ben de duymuştum öyle bir şey. İstirahat ile geçiyordu normalde aslında ama bu aralar biraz sıkıntı oluyor.

Valla hocam şu an beyinle ilgili sıkıntılar da çekiyorum. Onun sonuçları bir çıksa rahat edeceğim de perşembeye anca çıkar dediler onun stresi var biraz, bekliyorum

Sizden güzel haberler duymamız dileğiyle Seviliyorsunuz, geçmiş olsun.

İfadeler: 725
Aritmiyi bilse ne olcak ki. Kardiyolojiye gitsin onun için holter taktırsın 24 saatlik orada öğrenir onu.
Holter cihazıyla tansiyon aleti kıyaslanamaz zaten. Holter elektrotlarla elektrokardiyogram verilerini kaydederken, tansiyon aleti ismiyle muteber kan basıncını ölçüyor malum.

Son düzenleme:
Aritmiyi bilse ne olcak ki. Kardiyolojiye gitsin onun için holter taktırsın 24 saatlik orada öğrenir onu
Hocam zaten dedigim gibi anlik bilgilendirme amaclidir, klinik bakimdan bir anlami yok.
Valla hocam şu an beyinle ilgili sıkıntılar da çekiyorum.
Gecmis olsun, bende ayni sekil gecen ay noroloji ile hasir mesirdim.

Bizde bundan var çok uzun süredir kullanıyoruz ve memnunuz.
Herkes bundan kullanıyormuş, bir bildiğiniz vardır herhalde Ben de bundan alacağım sanırım.

Piyasada çok yaygın olan bir ürün. Fiyat performans olarak iyi ve sağlam bir cihaz. Medikallerde de çok satılan ürün. Yani kısaca bir ürün çok tutuluyorsa iyidir.

İfadeler: 725
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…