Resmi sitesinde olcebildigi belirtilmemis eger atriyal fibrilasyon ya da gecmiste kalp krizi hikayeniz yoksa gerekte yok bence.
Geçmişte ritim bozukluğu teşhisi konmuştu. Şu an bir şikayetim yok o konuda ama ölçse daha iyi olurdu tabii. Teşekkür ederim. Omron M2'yi veya attığımı alacağım sanırım.

Bu attığım Braun modeli de onun ölçümünü yapıyor mudur acaba?
Sitesinden kontrol etmek lazım ama benim bildiğim kadarıyla Braun'un modellerinde bulunmayan bir özellik. İhtiyacınız yoksa ya da önerilmediyse, belli bir yaşın üzerinde değilseniz ve ritim bozukluğunuz da yoksa çok elzem değil ama almışken bulunsun derseniz de siz bilirsiniz tabi.

Geçmişte ritim bozukluğu teşhisi konmuştu. Şu an bir şikayetim yok o konuda ama ölçse daha iyi olurdu tabii. Teşekkür ederim. Omron M2'yi veya attığımı alacağım sanırım.
İlla bütçenizi zorlamanıza gerek yok ama böyle bir geçmişiniz varsa düzenli kontrol yaptırmanız yararınıza olur.
Not: Elektronikte/otomatikte Omron'u önerme sebebim sırf bu iş üzerine çalışmaları ve ciddi anlamda AR-GE'leri olmaları. Braun da iyi firmadır ama Sezar'ın hakkı Sezar'a. :)

M2'de aritmi algilama bulunuyor ama bu bildigimiz EKG gibi degil sanirim muhtemelen sadece bilgilendiriyor. Ki zaten o tarz bir urunu uyguna bulmak pek de mumkun olmaz.

Sürekli ani çıkıp iniyor tansiyonum. Doktorlar yaşım genç diye ilaç başlamak istemiyor, ben de kendim takip etmek istiyorum. Sürekli acile gidip tansiyon ölçtürmekten yoruldum, doktorlar da sıkıldı benden 😂 Teşekkür ederim 🙏
Birçok sebebi olabilir bunun. Stresli ya da bir yük altındasınızdır bunun etkisi vardır belki. Uzak tutun stresten kendinizi.

M2'de aritmi algilama bulunuyor ama bu bildigimiz EKG gibi degil sanirim muhtemelen sadece bilgilendiriyor. Ki zaten o tarz bir urunu uyguna bulmak pek de mumkun olmaz.
Not: Elektronikte/otomatikte Omron'u önerme sebebim sırf bu iş üzerine çalışmaları ve ciddi anlamda AR-GE'leri olmaları. Braun da iyi firmadır ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.
Doğrudur. Çoğu kişisel bakım ürünüm Braun olduğu ve memnun olduğum için iyidir diye düşündüm ondan ona bakmıştım. Omron da hoşuma gitti duruma göre bakacağım :) Sağolun.

Birçok sebebi olabilir bunun. Stresli ya da bir yük altındasınızdır bunun etkisi vardır belki. Uzak tutun stresten kendinizi.

Valla hocam şu an beyinle ilgili sıkıntılar da çekiyorum. Onun sonuçları bir çıksa rahat edeceğim de perşembeye anca çıkar dediler onun stresi var biraz, bekliyorum :D

Aritmiyi bilse ne olcak ki. :LOL: Kardiyolojiye gitsin onun için holter taktırsın 24 saatlik orada öğrenir onu.
Valla hocam şu an beyinle ilgili sıkıntılar da çekiyorum. Onun sonuçları bir çıksa rahat edeceğim de perşembeye anca çıkar dediler onun stresi var biraz, bekliyorum :D
Geçmiş olsun çok hocam.

Aritmiyi bilse ne olcak ki. :LOL: Kardiyolojiye gitsin onun için holter taktırsın 24 saatlik orada öğrenir onu.
5 kere taktılar holter, bir şey çıkmıyor 🤣 Stresten yüksek ihtimalle. Dün gittiğimde 19/10 gibi bir şeydi dil altı pufla düşürdüler iyiyim şu an. Evde de gün içinde takip etmek istiyorum o yüzden.
Çok teşekkür ederim 🙏

5 kere taktılar bir şey çıkmıyor 🤣 Stresten yüksek ihtimalle. Dün gittiğimde 19/10 gibi bir şeydi dil altı pufla düşürdüler iyiyim şu an. Evde de gün içinde takip etmek istiyorum o yüzden.
Dil altı kapriller çok tehlikeli ya. Baya bir profesör kullanılmaması gerekiyor aslında diyor. Tansiyon yavaş yavaş düşürülmeli. Birden düşmesi inme tarzı birçok şeye yol açabilir aslında baya tehlikeli.