Craxidor Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 948 Çözümler 3 Beğeniler 677 Yer Unknown 1 Mart 2024 #51 Firefox önerilmiş daha çok. Gecko tabanlı olduğu için daha çok RAM kullanmıyor mu? Bu sorunu çözdülerse geçeriz.
Firefox önerilmiş daha çok. Gecko tabanlı olduğu için daha çok RAM kullanmıyor mu? Bu sorunu çözdülerse geçeriz.
k0NF Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 103 Beğeniler 70 1 Mart 2024 #52 Yıllardır severek, rahatlıkla kullandığım tarayıcıyı, Firefox'u öneririm. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2024
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.841 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 1 Mart 2024 #53 Craxidor dedi: Firefox önerilmiş daha çok. Gecko tabanlı olduğu için daha çok RAM kullanmıyor mu? Bu sorunu çözdülerse geçeriz. Genişletmek için tıkla... Ben de çok ikilemde kaldım. Brave indirip şifreleri falan aktardım ama Firefox daha çok önerildiği için ona geçmeyi düşünüyorum.
Craxidor dedi: Firefox önerilmiş daha çok. Gecko tabanlı olduğu için daha çok RAM kullanmıyor mu? Bu sorunu çözdülerse geçeriz. Genişletmek için tıkla... Ben de çok ikilemde kaldım. Brave indirip şifreleri falan aktardım ama Firefox daha çok önerildiği için ona geçmeyi düşünüyorum.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 1 Mart 2024 #54 Koneko Toujou dedi: Hocam bu Brave de kripto para muhabbetleri de var mış. Pasif gelir olur bir yandan Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye de yok o. PayPal gibi. Bende denedim, kimlik onayı istiyor ama T.C. kimliğini kabul etmiyor. Andrew tate üzgün, matrixten kaçamadın.
Koneko Toujou dedi: Hocam bu Brave de kripto para muhabbetleri de var mış. Pasif gelir olur bir yandan Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye de yok o. PayPal gibi. Bende denedim, kimlik onayı istiyor ama T.C. kimliğini kabul etmiyor. Andrew tate üzgün, matrixten kaçamadın.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.841 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 1 Mart 2024 #55 35gvm78 dedi: Hocam Türkiye de yok o. PayPal gibi. Bende denedim, kimlik onayı istiyor ama T.C. Kimliğini kabul etmiyor. Andrew tate üzgün, matrixten kaçamadın. Genişletmek için tıkla... Arayüzüne alışamadım zaten. Aralıklar çok fazla. Şifreler ve yer imlerini attım ama sonra sildim komple.
35gvm78 dedi: Hocam Türkiye de yok o. PayPal gibi. Bende denedim, kimlik onayı istiyor ama T.C. Kimliğini kabul etmiyor. Andrew tate üzgün, matrixten kaçamadın. Genişletmek için tıkla... Arayüzüne alışamadım zaten. Aralıklar çok fazla. Şifreler ve yer imlerini attım ama sonra sildim komple.
Pcbilgilisi Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 649 Çözümler 7 Beğeniler 863 Yer Sinop 1 Mart 2024 #56 Bende Firefox ve Edge kullanıyorum. 2 tarayıcı kullanmanızı öneririm Firefox ve Edge olabilir mesela.
Bende Firefox ve Edge kullanıyorum. 2 tarayıcı kullanmanızı öneririm Firefox ve Edge olabilir mesela.
AceTeq Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 3.738 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 2.338 Yer Başkent 1 Mart 2024 #57 Epeydir Brave kullanıyorum baya memnunum.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.841 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 2 Mart 2024 #58 Pcbilgilisi dedi: Bende Firefox ve Edge kullanıyorum. 2 tarayıcı kullanmanızı öneririm Firefox ve Edge olabilir mesela. Genişletmek için tıkla... Şu anda zaten Chrome ve Opera kullanıyorum ama Chrome'u sadece çoklu profil özelliği için kullanıyorum.
Pcbilgilisi dedi: Bende Firefox ve Edge kullanıyorum. 2 tarayıcı kullanmanızı öneririm Firefox ve Edge olabilir mesela. Genişletmek için tıkla... Şu anda zaten Chrome ve Opera kullanıyorum ama Chrome'u sadece çoklu profil özelliği için kullanıyorum.
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.427 Çözümler 12 Beğeniler 5.499 2 Mart 2024 #59 Pil derdi yoksa Firefox kesinlikle, çok işlevsel. Lakin pil derdi varsa önermem, en fazla pil düşmanı tarayıcılardan birisidir Firefox.
Pil derdi yoksa Firefox kesinlikle, çok işlevsel. Lakin pil derdi varsa önermem, en fazla pil düşmanı tarayıcılardan birisidir Firefox.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.841 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 2 Mart 2024 #60 mr.esat dedi: Pil derdi yoksa Firefox kesinlikle, çok işlevsel. Lakin pil derdi varsa önermem, en fazla pil düşmanı tarayıcılardan birisidir Firefox. Genişletmek için tıkla... Kasa kullanıcısıyım. Bu yüzden pil derdim yok.
mr.esat dedi: Pil derdi yoksa Firefox kesinlikle, çok işlevsel. Lakin pil derdi varsa önermem, en fazla pil düşmanı tarayıcılardan birisidir Firefox. Genişletmek için tıkla... Kasa kullanıcısıyım. Bu yüzden pil derdim yok.