Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
Brave kullandım, gizlilik için cidden iyi bir tarayıcı. Size Brave öneriyorum.
Edge öneriyorum ben. Aktarmayı ise öncelikle yer imlerini ve şifrelerini ayrı olarak Opera GX üzerinden dosya olarak al. Dışarı aktarma kısmına girersen görürsün zaten. Sonrasında bunları Edge içeri aktarma da dosya olarak gösterirsen sorunsuz aktarırsın.
Koneko Toujou
Üstün
Edge öneriyorum ben. Aktarmayı ise öncelikle yer imlerini ve şifrelerini ayrı olarak Opera GX üzerinden dosya olarak al. Dışarı aktarma kısmına girersen görürsün zaten. Sonrasında bunları Edge içeri aktarma da dosya olarak gösterirsen sorunsuz aktarırsın.
Hocam Edge'yi sildim. O yüzden o baştan elendi.
Yalnız Edge sisteme entegre bir şey olduğundan başka uygulamalarda bazen çalışmak için ona ihtiyaç duyuyor hocam. Keşke silmeseydiniz...
Koneko Toujou
Üstün
Yalnız Edge sisteme entegre bir şey olduğundan başka uygulamalarda bazen çalışmak için ona ihtiyaç duyuyor hocam. Keşke silmeseydiniz...
Yok hocam hepsini Chrome'a çevirdim. Bir sıkıntı çıkmıyor
Yok hocam hepsini Chrome'a çevirdim. Bir sıkıntı çıkmıyor![]()
İyi o zaman hocam sorun yoksa iyi
Edge gibi rezalet bir tarayıcıyı asla önermiyorum. Önerenin de aklından şüphe ederim doğrusu. Firefox, Chrome, Brave'ya da Chromium gibi tarayıcılar dururken Edge'e bakılmaz bile. Güzel tarayıcı olsa zaten zorla kullandırmaya da çalışmaz.