Firefox önerilmiş daha çok. Gecko tabanlı olduğu için daha çok RAM kullanmıyor mu? Bu sorunu çözdülerse geçeriz.
Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Firefox önerilmiş daha çok. Gecko tabanlı olduğu için daha çok RAM kullanmıyor mu? Bu sorunu çözdülerse geçeriz.
Ben de çok ikilemde kaldım. Brave indirip şifreleri falan aktardım ama Firefox daha çok önerildiği için ona geçmeyi düşünüyorum.
35gvm78
Üstün
Hocam bu Brave de kripto para muhabbetleri de var mış. Pasif gelir olur bir yandan![]()
Hocam Türkiye de yok o. PayPal gibi. Bende denedim, kimlik onayı istiyor ama T.C. kimliğini kabul etmiyor. Andrew tate üzgün, matrixten kaçamadın
Koneko Toujou
Üstün
Hocam Türkiye de yok o. PayPal gibi. Bende denedim, kimlik onayı istiyor ama T.C. Kimliğini kabul etmiyor. Andrew tate üzgün, matrixten kaçamadın.
Arayüzüne alışamadım zaten. Aralıklar çok fazla. Şifreler ve yer imlerini attım ama sonra sildim komple.
Bende Firefox ve Edge kullanıyorum.
2 tarayıcı kullanmanızı öneririm Firefox ve Edge olabilir mesela.
Koneko Toujou
Üstün
Bende Firefox ve Edge kullanıyorum.
Şu anda zaten Chrome ve Opera kullanıyorum ama Chrome'u sadece çoklu profil özelliği için kullanıyorum.
Koneko Toujou
Üstün
Pil derdi yoksa Firefox kesinlikle, çok işlevsel.
Lakin pil derdi varsa önermem, en fazla pil düşmanı tarayıcılardan birisidir Firefox.
Kasa kullanıcısıyım. Bu yüzden pil derdim yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-