Haberler kısmında çıkan reklamları kastetmiştim. Sadece orada var. Rahatsızlık vermiyorlar zaten.Opera'yı yüklediğim şekilde kullanıyorum ve reklam konusunu ilk defa duydum. Nedir bu ve nasıl kapatılır? Benim suratıma reklam falan çarpmıyor aslında ama merak ettim.
Detaylar
Kim cevapladı?Beyfendi Kedi
Becerikli
Tarayıcı olarak yıllardır Chrome kullanıyorum Mozilla ile farkı ne Chrome kötü mü?
Hayır kötü değil sadece telemetri verilerini Google'a gönderiyor Firefox da Mozilla'ya gönderiyor farksız yani ancak Chromium tabanlı ungoogled Chromium ve thorium da aynı Google Chrome gibi sadece telemetri servisleri kapalı olarak geliyor daha hafif ve daha hızlı bir Chrome deneyimi yaşatıyor Firefox da ise librewolf ve Waterfox var onlarda da Mozilla şirketine veri gitmiyor ve bazı güvenlik seçenekleri otomatik olarak tikli geliyor tarayıcıda.
Captain Levi
Yetkin
Brave, çünkü içinde gerekli olan her şey var: Hem hızlı hem de kaliteli bir Adblocker'ı var. Brave'de AdBlock eklentisi kullanmıyorum. Ayrıca sade ve basit bir Sidebar'a sahip olup, gizlilik yanlısı bir tarayıcıdır. Tor sekmesi de bulunmaktadır ve basit işler için oldukça uygun. Gereksiz özelliklerden kaçınılmış ve hızı korumuşlar.
Denediğim kadarıyla en hızlı tarayıcı Brave ve Chrome'dur. Eğer RAM'iniz azsa, Chrome daha iyi olabilir. Ancak RAM sorununuz yoksa, Brave bence açık ara farkla en iyi tarayıcıdır. Brave kullanmaya başladığımdan beri, Chrome hariç diğer bütün tarayıcılar bana çok ağır geliyor.
Denediğim kadarıyla en hızlı tarayıcı Brave ve Chrome'dur. Eğer RAM'iniz azsa, Chrome daha iyi olabilir. Ancak RAM sorununuz yoksa, Brave bence açık ara farkla en iyi tarayıcıdır. Brave kullanmaya başladığımdan beri, Chrome hariç diğer bütün tarayıcılar bana çok ağır geliyor.
ErdemK
Yetkin
Çok uzun zamandır Brave kullanıyorum. Bana göre en iyi Chromium tabanlı tarayıcıdır. Sürekli yenilikler, farklı özellikler ekleniyor. Son zamanda beta aşaması olarak Twitch AdBlock özelliği geldi. Şu anlık çok iyi çalışıyor. Daha birçok özelliği var, denemediyseniz bir şans vermenizi tavsiye ederim.
İnternete bulamıyorum dediğin haberi.Mobilde Brave çok güzel iş çıkarıyor. Özel filtre ekleme seçeneği harika. PC'de ise Opera'ya geri döndüm çünkü Çin şirketindeki hisselerinin tamamını gerip alıp Norveç merkezli bağımsız bir şirket haline geri dönmüş. Hem de tam 2 sene önce.