Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kacikkar

Yetkin
Merhaba, çok sinirimi bozan bir problem var. Normal kullanımda hiç bir sıkıntı yok, ama iş internet tarayıcılarına gelince sağda solda kara kara şeyler belirip gidiyor arada bir. Çok rahatsız edici. Takıntı haline gelince daha daha siniriniz bozuluyor. Bunu yaşayan var mı?

Çözüm
Edge kullanıyorum. Ara sıra ekranda anlık siyah çizgiler çıkıp kayboluyordu, bazen yine siyah renkte kareye benzer garip şekiller de oluyor gibiydi. Ayarlardan "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırma kullanın" ayarını kapattığımda sorun çözüldü.
Edge kullanıyorum. Ara sıra ekranda anlık siyah çizgiler çıkıp kayboluyordu, bazen yine siyah renkte kareye benzer garip şekiller de oluyor gibiydi. Ayarlardan "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırma kullanın" ayarını kapattığımda sorun çözüldü.

Çözüm
Tamam kapattım. Artık olmaz umarım. O gibi ayarı her tarayıcıda kapattığımda yırtılma başlardı ekranda fakat şu an sorun yok.