Merhaba. Son 1 aydır falan bilgisayarı uyku modundan uyandırınca ya da sıfırdan açtığımda tarayıcıda bet reklamları, sahte siteler gibi siteler açılmış oluyor. Çerezleri vs. temizledim, bilgisayarı 3 farklı antivirüs programıyla tamamen taradım ama hiçbir şey çıkmıyor. En son tarayıcı değiştirdim. Bir tek şifreleri aktardım yine aynı şey oluyor.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Merhaba. Son 1 aydır falan bilgisayarı uyku modundan uyandırınca ya da sıfırdan açtığımda tarayıcıda bet reklamları, sahte siteler gibi siteler açılmış oluyor. Çerezleri vs. temizledim, bilgisayarı 3 farklı antivirüs programıyla tamamen taradım ama hiçbir şey çıkmıyor. En son tarayıcı değiştirdim. Bir tek şifreleri aktardım yine aynı şey oluyor.
Adware yemişsiniz, AdwCleaner bulamıyorsa NPE, ESET Online Scanner ve HitmanPro ile de Tam Tarama gerçekleştirin, eğer sorun hallolmaz ise AVG Önyükleme Taraması ve Malwarebytes Tam Tarama deneyin.