Tarih kanalı önerisi

Winux hocamın dediği gibi kesinlikle Celal Hoca. Ondan izlemen zaten fazlasıyla yetecektir.

DFT Tarih, Cavit Pancar, Harp Tarihi, T Tarih, Yusuf Kayaalp, Anime Tarih, Kayzer Tarih, Tarih ve Türkler gibi kanalları önerebilirim.

Bu arada ders için mi hobi için mi? Ben kendim hobi olarak yaklaşık 5-6 yıldır tarih ile ilgilendiğim için daha çok hobi olarak izlenebilecek kanalları söyledim.

Bu arada ders için mi hobi için mi? Ben kendim hobi olarak yaklaşık 5-6 yıldır tarih ile ilgilendiğim için daha çok hobi olarak izlenebilecek kanalları söyledim.

Hobi.

Video izleme o zaman kardeşim. Kitap oku. Tarih video izleyerek öğrenilmez. Hangi dönem tarih okumak istiyorsun, yazarlar önerebilirim. Genel bir tarih okuyacağım diyorsan Halil İnalcıktan başlayabilirsin.

O zaman dediğim kanallara bakabilirsin. Daha çok hangi dönemlerle ilgileniyorsun? Ona göre daha sonrasında kitap önerileri de yapabiliriz sana.

Video izleme o zaman kardeşim. Kitap oku. Tarih video izleyerek öğrenilmez. Hangi dönem tarih okumak istiyorsun, yazarlar önerebilirim. Genel bir tarih okuyacağım diyorsan Halil inalcıktan başlayabilirsin.

Her türlü dönem olur, kendimi geliştirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…