Tarihin hangi döneminde yaşamak ve o dönemde ne olmak isterdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 27294
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 355
  • Etiketler Etiketler
    hangi yaşamak
Şöyle bir zaman:
Dünyanın kirlenmediği, teknolojinin olmadıgı otantik zamanlar

Bu biraz uçuk bir istek oldu ama bende o dönemleri görmek isterdim.

Bugün coğrafya dersinde hoca anlattı konuyu çok hoşuma gitmişti hocam. Genel olarak zaten o dönemleri çok eğlenceli ve güzel buluyorum. O yüzden o zamanki yerleri görmek çok hoş olurdu bence.

Şöyle bir zaman:
Dünyanın kirlenmediği, teknolojinin olmadıgı otantik zamanlarEki Görüntüle 194556
Ortaçağ dönemi ve hafif erken dönem diyebiliriz bu zamanlar için. Fakat illa bu dönemde yaşayacaksam kesinlikle soyludan aşağısı olmaz...

Şarkılar, efsaneler, kaleler, krallıklar, her şey kulağa çok hoş gelse de yaşam o çağlarda bir zulümdü.

1972-78 veya 1990-2006 yılları arasında bilinçli yani olgun şekilde yaşamayı isterdim.

Niki Lauda - James Hunt / Michael Schumacher - Fernando Alonso ikililerini izleme fırsatım olurdu.

Bugün coğrafya dersinde hoca anlattı konuyu çok hoşuma gitmişti hocam. Genel olarak zaten o dönemleri çok eğlenceli ve güzel buluyorum. O yüzden o zamanki yerleri görmek çok hoş olurdu bence.

Atmosferdeki oksijen oranı %15, nefes almaya kalksak ciğerler "abi ben gidiyorum." moduna geçerdi, tabii sıcaklıkta cabası ortalama sıcaklık 30 - 35 derece ama nem miktarı çok yüksek... Keşke görebilsek tabii orası ayrı.

Aslında bunun da öncesini isterdim.
Hayvanları evcillestirmediğimiz, tahılı bulmadığımız zamanlar.
Herkesin kendi basının çaresine bakıp, kapitalizmi keşfetmediğimiz zamanlar.

Biraz farkli olacak ama uzaga gitmek istemiyorum. Gunumuz de bir tarihtir sonucta, ben bu donemlerde eglence sektorunu yoneten biri olmayi tercih ederdim. Daha az sovmen bir Dana White gibi mesela.

2000 yılında çocukluğuma dönmek isterdim duck hunt atari oynarken.

Aslında bunun da öncesini isterdim.
Hayvanları evcillestirmediğimiz, tahılı bulmadığımız zamanlar.
Herkesin kendi basının çaresine bakıp, kapitalizmi keşfetmediğimiz zamanlar.
İlk gripte öldüğümüz zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…