Bu biraz uçuk bir istek oldu ama bende o dönemleri görmek isterdim.Eğer yaşamak için yeterli imkanlarım ve yeterli koşullar varsa mezozoyik çağda yaşamak isterdim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ssoulstealler59
Uzman
Bu biraz uçuk bir istek oldu ama bende o dönemleri görmek isterdim.![]()
Bugün coğrafya dersinde hoca anlattı konuyu çok hoşuma gitmişti hocam. Genel olarak zaten o dönemleri çok eğlenceli ve güzel buluyorum. O yüzden o zamanki yerleri görmek çok hoş olurdu bence.
Ortaçağ dönemi ve hafif erken dönem diyebiliriz bu zamanlar için. Fakat illa bu dönemde yaşayacaksam kesinlikle soyludan aşağısı olmaz...
Şarkılar, efsaneler, kaleler, krallıklar, her şey kulağa çok hoş gelse de yaşam o çağlarda bir zulümdü.
Bugün coğrafya dersinde hoca anlattı konuyu çok hoşuma gitmişti hocam. Genel olarak zaten o dönemleri çok eğlenceli ve güzel buluyorum. O yüzden o zamanki yerleri görmek çok hoş olurdu bence.
Atmosferdeki oksijen oranı %15, nefes almaya kalksak ciğerler "abi ben gidiyorum." moduna geçerdi, tabii sıcaklıkta cabası ortalama sıcaklık 30 - 35 derece ama nem miktarı çok yüksek... Keşke görebilsek tabii orası ayrı.
Orta Çağ dönemi ve hafif erken dönem diyebiliriz bu zamanlar için. Fakat illa bu dönemde yaşayacaksam kesinlikle soyludan aşağısı olmaz...
Şarkılar, efsaneler, kaleler, krallıklar, her şey kulağa çok hoş gelse de yaşam o çağlarda bir zulümdü.
Aslında bunun da öncesini isterdim.
Hayvanları evcillestirmediğimiz, tahılı bulmadığımız zamanlar.
Herkesin kendi basının çaresine bakıp, kapitalizmi keşfetmediğimiz zamanlar.
Max Verstappen
Yetkin
Biraz farkli olacak ama uzaga gitmek istemiyorum. Gunumuz de bir tarihtir sonucta, ben bu donemlerde eglence sektorunu yoneten biri olmayi tercih ederdim. Daha az sovmen bir Dana White gibi mesela.
Selam.
Başlıkta belirttiğim gibi; tarihin hangi döneminde yaşamak ve o dönemde ne olmak isterdiniz?
Ben başlıyorum; Orta Çağ Avrupa'sında kutsal şövalye olarak büyük bir kalenin içinde yaşamak isterdim, ya da bir rahip olmak.
2000 yılında çocukluğuma dönmek isterdim duck hunt atari oynarken.
İlk gripte öldüğümüz zamanlar.Aslında bunun da öncesini isterdim.
Hayvanları evcillestirmediğimiz, tahılı bulmadığımız zamanlar.
Herkesin kendi basının çaresine bakıp, kapitalizmi keşfetmediğimiz zamanlar.![]()