"Tarihte bugün" kategorisi açılmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Henkai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 745

Henkai

Yetkin
Sosyal Locası
Başlıkta da belirttiğim gibi Sosyal'de Tarihte Bugün kategorisinin açılması gerektiğini düşünüyorum. Kategoride açılan konular geçmişte yaşanmış olay, savaş, teknoloji, ekonomi gibi birçok hayata dair konuları kapsayacak. Umarım herkes bu öneriyi destekler ve bilmediğimiz birçok konu hakkında bilgi sahibi olmaya öncülük etmiş olurum.

Örneğin: Tarihte Bugün: 7 Ocak
• 7 Ocak 1610 - İtalyan astronom Galileo Galilei, Jüpiter'in dört uydusunu tespit etti.
• 7 Ocak 1904 - Tehlike sinyali olarak bilinen CQD, iki yıl sonra yerini SOS sinyaline bıraktı.

Artı 22 Eksi
Bu konu olarak değil de forumun bir köşesinde gözüksün bence.
Forumun bir köşesinde olursa pek göze çarpmayacağını düşünüyorum. Karşılıklı etkileşim olması adına kategori şeklinde açılması daha iyi olur hocam.

Güzel öneri.

Wikipedia buraya portlansın diyorsunuz kısaca? Her gün olanlar bir köşede yazsın. Hoş ama boş denilebilecek bir öneri. Kararsızım.
Wikipedia'da tam olarak karşılıklı bir etkileşim ortamı yok. Keza tarihte bugün adıyla açılacak konuda kullanıcılar arasında karşılıklı bir etkileşim söz konusu olacak. Kimisi o gün yaşanan olay hakkında gizemli bir bilgi verecek, kimisi de sadece okuduğu bir kitapta bulunan bir bilgiyi bizlerle paylaşacak. İşleyiş bu şekilde olursa ciddi anlamda büyük gelişim kaydedilecektir.

Tayyip doğmadan önceki döneme kadar yazılacaksa bence de okay.

Öyle diyorsanız. Şu an zaten açılan konu sayısı az. Tartışacak bir meşgale olur belki. Böyle düşününce mantıklı geldi. Bir yandan da hala boş bir şey olduğunu düşünüyorum.

Toplamda en fazla 366 konu olmuş olacak yani, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…