Quezzy 62 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.397 Makaleler 64 Çözümler 105 Beğeniler 5.310 Yer Ankara Dün 20:37 #2 Güzel.
KS KS creazy 47 Üstün Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.317 Çözümler 3 Beğeniler 1.057 Dün 20:52 #3 Quezzy dedi: Güzel. Genişletmek için tıkla... Neden güzel hocam, anlamadım. Bu kişiyi tam tanımıyorum da, o yüzden merak ettim. Teşekkürler, saygılar.
Quezzy dedi: Güzel. Genişletmek için tıkla... Neden güzel hocam, anlamadım. Bu kişiyi tam tanımıyorum da, o yüzden merak ettim. Teşekkürler, saygılar.
Quezzy 62 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.397 Makaleler 64 Çözümler 105 Beğeniler 5.310 Yer Ankara Dün 20:54 #4 creazy dedi: Neden güzel hocam, anlamadım. Bu kişiyi tam tanımıyorum da, o yüzden merak ettim. Teşekkürler, saygılar. Genişletmek için tıkla... Tanımaya gerek yok zaten. Fes takan birisinin hiçbir düşüncesi ve kim olduğu önemli değil.
creazy dedi: Neden güzel hocam, anlamadım. Bu kişiyi tam tanımıyorum da, o yüzden merak ettim. Teşekkürler, saygılar. Genişletmek için tıkla... Tanımaya gerek yok zaten. Fes takan birisinin hiçbir düşüncesi ve kim olduğu önemli değil.
GodOfWar 62 Başarılı Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.374 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.343 Yer İstanbul Dün 22:04 #5 Quezzy dedi: Tanımaya gerek yok zaten. Fes takan birisinin hiçbir düşüncesi ve kim olduğu önemli değil. Genişletmek için tıkla... İçeride muhtemelen şu şekil mırıldanıyordur;
Quezzy dedi: Tanımaya gerek yok zaten. Fes takan birisinin hiçbir düşüncesi ve kim olduğu önemli değil. Genişletmek için tıkla... İçeride muhtemelen şu şekil mırıldanıyordur;