Mevcut Tartışma çıkan konular kapatılmasın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 966
  • Etiketler Etiketler
    tartışma
Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Makaleler
1
Gerçekten bu forumda tartışmak aşırı güzel geçiyor. Herkesin bir fikri var ve birbirimize karşı fikir belirtip konuşuyoruz. Ben karşının fikrine katılmasam bile hakaret etmedim veya küfür etmedim. Konu niye kapanıyor? Lütfen bu konuyu daha önce de konuştuk; artık kapatalım ve konular bir daha kapanmasın. Sıkıldım, çocukla 30 dakika tartışıyorum, daha bir yere varamadan konu kapanıyor.

@Recep Baltaş @Enes3078

Artı 18 Eksi
Kategori fark etmeksizin tartışmanın ne olduğunu bilmeyen ve tamamen haksız olsa bile saçma sapan ithamlarda bulunup bir kere de haklısın demeyi bilmeyen insan sayısı oldukça fazla. Tartışma ile kavga arasındaki ayrım çoğu zaman iyi yapılıp ona göre eylemlerde bulunuluyor zaten.

İnsanlar tartışma olayını geçip abartıyor genellikle. Kapatılmazsa olay kötü yerlere kadar gidebilir.

İfadeler: 792
Özellikle de "konu dışı" olunca geç görüyorum tam mesaj yazacağım bir bakıyorum kapatılmış.

Tartışmak ayrı, buna zaten müsade ediliyor. Kavgaya evrilen ya da sayfalarca yüksek tansiyon ile tartışılan şeylerin fazla uzamasına gerek yok diye düşünüyorum.
Ben burada kavga evrileceğini söyleyip konunun kilitlenmesini söyleyerek rapor vermiştim. Ama illa kavga evrilmeden konuları kilitlemiyorsunuz. Ben yıllardır forumlardayım ve eski yeşil sitede ilk kayıt olanlardan biri olarak konunun nereye evrileceğini anlamıştım. Neyse konu sonunda kapatılmış, zaten ben diyeceğimi demiştim.

Tartışmada sorun çıkaran üyelere cezası neyse verirsin. Konuyu tümden kapatmanın reçel tahin ersoğandan farkı yok.
İşte ceza da vermiyorlar. Ben ilk raporda kullanıcıya ceza verilmesini istemiştim, sonra kullanıcı gereksiz uzatınca konunun kilitlenmesini söyledim fakat raporlarım reddedildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…