Tartışma konusu olabilecek konular kapatılmasın

Astronotarda 70

Üstün
Yer
Suibian Temple
Bence konuların tartışmaya sebep olacağı gerekçesiyle kapatılması biraz garip. Burası bir forum ve hepimizin ayrı düşünceleri bulunuyor. Bence biraz tartışıp herkesin fikrini almaktan zarar geleceğini düşünmüyorum. Zaten bir sürü yetkili konuları inceliyorlar ve herhangi bir sorunda hemen müdahale edebilirler. Bu konu hakkında benim gibi düşünen var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Artı 15 Eksi
Kritik olmayan konu: Hegelin diyalektiği hakkındaki düşünceler
Kritik konu: Tanrı hakkındaki (kavgayı körükleme potansiyeli 100% olan) konular
Tanrı hakkındaki konular eğer 14-15 yaşında daha adam akıllı düşünemeyen bir kişi değilseniz kavgayı körükleme potansiyeli %0 olan konular. Bu forumda insanlar birbirine saygı göstermesini de biliyorlar.

Technopat'ı övmedim, bir şey yapmadım. Açılan konuların gayet farkındayım ve halihazırda 9 yıllık bir cezam var. Öneriniz konusunda bir artı veya eksi atmadım ancak ben olumsuz düşünüyorum.

İşte ben de diyorum ki onların mesajları silinsin.

Konu kaosa dönüşene kadar bekliyor moderatörler kılını kıpırdatmıyorlar. Sonra da konuyu kilitliyorlar Tartışma mahvoluyor.

Teoride katılıyorum ancak pratikte pek de sağlıklı (özellikle de yaş kontrolü olmadığı için) ilerlemiyor.

Technopat'ı övmedim, bir şey yapmadım. Açılan konuların gayet farkındayım ve halihazırda 9 yıllık bir cezam var. Öneriniz konusunda bir artı veya eksi atmadım ancak ben olumsuz düşünüyorum.
Tabii ki olumsuz düşünebilirsiniz ama sebebiniz saçma. Burası sadece teknoloji forumu değil. Olsa bile sırf Windows konularında bile kavga çıkabiliyor. Çınar Çiftçi hocamın konularını saymam gerekmez herhalde.

Ben buraya sadece teknoloji forumu demedim ki?
@6737 dediği için söylüyorum, siz de zamanında linç yemişsiniz. Sebebi bu işte. Technopatta da aynıydı bu.

Hayır, düzeni sağlamak. Sen hata yaptın, 'otur sıfır' demek yerine; 'Hatan şu, bir daha yapma' demek.
Hocam belki de bu sisteminiz de yanlıştır. 'hatan şu, bir daha yapma' denmesi tabii ki güzel bir şey ama bir süre sonra ceza atılmayınca bu kişiler sürekli devam ediyorlar. Ve çoğu konuda insanlar insanlara saygı da göstermiyorlar, 2 mesaj sonra üslup sorunları baş gösteriyor. Moderatörlerin konuları gelip kilitlemesi veya müdahale etmeleri de 8-9 sayfayı bulabiliyor. Benim düşüncem bu şekilde.

@6737 dediği için söylüyorum, siz de zamanında linç yemişsiniz. Sebebi bu işte. Technopatta da aynıydı bu.
Ben Techopat'ta hiç bulunmadım, yorum yapamayacağım. Ancak benim demek istediğim buranın sadece Teknoloji forumu olması değildi, Teknoloji ağırlıkta olan bir forumda felsefe yapmak, yaş kontrolü ve sınırlaması da olmadığından, bazı konularda direkt kavgaya neden olabilmesiydi. Yoksa (yanlış anlaşılma olmasın) felsefe konularını ben de seviyorum.

Anladım, fakat dediğim gibi Technopat'ta bile teknoloji ağırlıklı gitseniz, yani her gün işletim sistemi donanım vb. konulara girseniz bile oralarda da kavga dönüyor. Bahsetmeye çalıştığım şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…