Tartışma konusu olabilecek konular kapatılmasın

Astronotarda 70

Üstün
Yer
Suibian Temple
Bence konuların tartışmaya sebep olacağı gerekçesiyle kapatılması biraz garip. Burası bir forum ve hepimizin ayrı düşünceleri bulunuyor. Bence biraz tartışıp herkesin fikrini almaktan zarar geleceğini düşünmüyorum. Zaten bir sürü yetkili konuları inceliyorlar ve herhangi bir sorunda hemen müdahale edebilirler. Bu konu hakkında benim gibi düşünen var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Artı 15 Eksi

Üyeyi tek bir rapor etrafında değerlendirmek bana göre çok yanlış. İlk raporda mesajını silerim ardından uyarısız düzenlerim. Tüm bunlara rağmen düzelmiyorsa da uyarısını veririm. Uyarı vermek (Bazı konular hariç) "bana" göre en son işlem adımı.

İfadeler: 995
Bana denk gelirse, onaylamıyorum bile.
Eline sağlık, reis. Sinir patlaması yaşamaktan kurtarıyorsun beni.

Telefon doğrulaması şart olmalı.

Bunu artılıyorum. "XXX kız bana bakar mı" diye konu bile açılıyor. İşte bu kısımda bunlar niye onaylanıyora geliyoruz ama salla artık Bence forum şu an çok yeni. Zamanla oturacak her şey. Moderatör almaları lazım. ♥

Eline sağlık, reis. Sinir patlaması yaşamaktan kurtarıyorsun beni.

İşte konuyu açma sebebim de aslında bir bakıma buydu, @Yonga da zaten çok güzel eklemiş. Yok şu bana bakar mı şunu yapsam olur mu falan konuları açılıyorsa bu konular neden açılamıyor o düşündürdü. Zamanla belki değişir.

Tartışma çıktı diye bu konuyu kilitlesem?

Bu hususta daha önce yeterli bir cevap vermiş olduğuma inanıyorum. Ne yazık ki tartışma çıktığı taktirde işler çok ama çok farklı noktalara gidiyor. Öyle bir çirkefleşme, öyle bir çirkinleşme var ki... Biz forumda böyle üsluplu mesajlar görmek kesinlikle istemiyoruz. O yüzden işlerin sıkıntıya gideceğini gördüğümüz zaman konuyu kapatıyoruz.

Konuyu kapatmadığımız da oluyor, o zaman da konuyu KAPATTIRIYORSUNUZ. Siz yapıyorsunuz yani.

Unutmayın ki moderasyon ekibi konuyu keyiflerinden kilitlemiyorlar.

Yaş ile ilgisi yok bence, kişinin karakteriyle ilgili daha çok. 15 yaşında adamakıllı tartışan insanlar da var, 22-23 yaşında troll yapan insanlar da var.

Yaş ile ilgisi yok bence, kişinin karakteriyle ilgili daha çok. 15 yaşında adamakıllı tartışan insanlar da var, 22-23 yaşında troll yapan insanlar da var.
Yaşla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü bizzat kendimden biliyorum.

Normal tartışma konuları kilitlenmiyor zaten, huzur bozucu tartışma yaratabilecek olanlar kilitleniyor. Açılan konudan anlaşılıyor müdahale edilmezse ne yaşanacağı.

İstisnai durumlarda eğer konu birden bire sapıp tartışmaya dönmüşse ya mesajlar temizleniyor ya da gerekli işlemler yapıldıktan sonra konu kilitleniyor.

Artıladım.
Bu konu da açılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…