Tartışma konusu olabilecek konular kapatılmasın

Astronotarda 70

Üstün
Yer
Suibian Temple
Bence konuların tartışmaya sebep olacağı gerekçesiyle kapatılması biraz garip. Burası bir forum ve hepimizin ayrı düşünceleri bulunuyor. Bence biraz tartışıp herkesin fikrini almaktan zarar geleceğini düşünmüyorum. Zaten bir sürü yetkili konuları inceliyorlar ve herhangi bir sorunda hemen müdahale edebilirler. Bu konu hakkında benim gibi düşünen var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Artı 15 Eksi
Tartışma zaten fikir ayrılıklarını saygılı bir şekilde konuşmak değil midir? Yanlışım yoksa o zaman burada sizin yanlışınız var, çünkü forumların amacı tartışma. Bahsettiğiniz kavga sanırsam, bu konuda da çok abarttığınızı düşünüyorum, konu ismi veremiyorum ismini unuttuğumdan ancak sadece bir mesajdan dolayı kapatmıştınız, çünkü sadece onda çok hafif kavga vardı. Tamam, bunda haklı olabilirsiniz ancak bir çok gündem konusu da kapatılıyor ve tartışma sebebi olmuyor genelde, çünkü genelinde insanlar aynı şeyi savunuyor (İstisnalar var).

Ben 1-2 sayfa sonra saygının devam ettiği tartışma pek görmedim.

Ben 1-2 sayfa sonra saygının devam ettiği tartışma pek görmedim.
İşte konu kilitleneceğine o kişinin mesajları silinsin ve uyarı alsın olmaz mı? Diğer arkadaşlar da normal tartışmaya devam etsin.

Benim basit bir felsefe konuma bile ne kadar fazla ateist düşmanı bel altı yaklaştı. Konu düz felsefe konusuydu halbuki.

Din tartışmaları yeşilden maviye aynı devam eden bir süreç.

Ayrıca konuyu trolleyen kişi sayısı birden fazla olunca uygulanıyor genellikle bu işlem. Tek bir kişi kontrolden çıkmışsa toplu rapor atarsanız konuyu kapanmaktan kurtarırsınız çünkü o kontrolden çıkan kişiye daldığı için konuyu çöp eden üyeler de oluyor.

Biz acaba medeni insanlar olabildik mi, konuları tartışmaya çalışıyoruz?

Yoksa cahilliğimizi yenemeden 'insan' gibi görünmeye mi çalışıyoruz?

'Tartışmak' bizim için çok uzak ve henüz erişemediğimiz bir konu olduğunu düşünüyorum. Bir hayal.

Bu konuda benim de hatam var. Tekrardan özür dilerim.

Bu konuda benim de hatam var. Tekrardan özür dilerim.
Kimle tartıştığımı kimle sorun yaşadığımı unutuyorum bile, 2 gün sonra hatırlamıyorum. Forum burası olur böyle şeyler. Genel konuşuyorum ben böyle şeylerde.

Hatamızı anladıktan veya birbirimizi kırmadıktan sonra, 2 gün sonra başka bir konu altında konuştuğumuzda yine dost olacağız.

Yaşı küçük olan arkadaşlarımız biraz fazla "heyecanlı" olabiliyorlar. Buradan yaşı küçük bir arkadaşımız kaç zamandır bana ulaşmaya çalışıyormuş, sonunda ulaştığında ve nedenini sorduğumda özür dilemişti benden konuşma tarzından ötürü. Adını vermiyorum, görürsen eğer öptüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…