Tasarımını en çok beğendiğiniz orta segmentte gaming laptop hangisi?

• Lenovo

• Hp

• Msi

• Asus

• Acer

• Excalibur

• Monster

• Game Garaj

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Gamer izlenimi vermeyen, işyerinde vs. sırıtmayacak laptopları severim, bu yüzden de Victus ve LOQ'lar favorim. Yeni kasa TUF'lar da bu açıdan fena değil. Nitro 5-16'lar fazla kaba. Excalibur G870 benden uzak olsun. 13 yaşında LoL oynayan veletler aklıma geliyor o laptopu gördüğümde.

Bir kişinin yaşadığı sorunu herkese yansitmak doğru değil. Her bilgisayardan olabilecek sorunlar bunlar. Burada insanlar tasarıma acidan begenilerini sunuyor, soruları başka konuda tartisabiliriz.
Bugün çok yanlış anlaşılıyorum sanırım. Ben cihazı kötülemedim burada, deneyimlerden bahsettim. Her cihazda olabilecek durumlar bunlar, öyle fabrikasyon hatalı dediğim de donanımsal değil zaten. Sadece devamını söyledim. Tartisalacak, konusulacak hiçbir şey yok. Yani ne düşündünüz bilmiyorum ama öyle sıvı metali falan akmadı yani.

Gamer izlenimi vermeyen, işyerinde vs. sırıtmayacak laptopları severim, bu yüzden de Victus ve LOQ'lar favorim. Yeni kasa TUF'lar da bu açıdan fena değil.
A16'yı kast ettiniz sanırım, ben de size katılıyorum. A15'e göre çok daha iyi bir tasarıma sahip, dışarı götürdüğünüzde sırıtmaz.

Asus'un tasarimlari bana berbat geliyor. Lenovo ideal. Acer'in sadece Nitro 16'si iyi gibi. Hp ortalama. Msi thin de goze hitap etmiyor.

Yeni Hp Omen'lar cok guzel bu arada.

Nitro 16 bana çok kaba geliyor, HP ise çok bütçe dostu ve sade duruyor. İkisinin ortası net G870 bence. Metal kasa başka bir olay zaten ama tasarım konusunda da ofis ile oyun laptopu arasında kalması bana daha çok hitap etti yine de listede HP Omen eski kasa olsa ona oy verirdim. Ayrıca Asus TUF A15 serisinin klavye sRGB olayını seviyorum. Lenovo LOQ'ta oyun ile ofis arası bir durumda ama G870'den çok daha sade (G870'in kasası ile monitörü kısmı HP ile benzerlikler taşıyor baya). Asus TUF A15 ise bence G870 gibi ne çok oyuncu havası var ne de ofis ortası yine. Klavye RGB'sini kullanmazsanız ofis laptopu gibi TUF A15'in tasarımı bence.

Bana kalırsa hepsinin ayrı ayrı avantajı var. Asus TUF serisinin klavye aydınlatması + G870 metal kasa + HP logosu. Benim beklentim böyle olurdu. MSI laptop kullanmadım ve çokta tanık olmadım o yüzden onun hakkında yorum yapamıyorum ancak MSI benim çocukluğumdan beridir havalı gelen bir marka. Üst seviye oyun laptopları bence çok daha iyidir tasarımsal olarak. Gamegaraj'da zaten MSI ile benzeyen kasalar kullanıyordu sanırım. Monster'da pek kullanmadım ve tanık olmadım hakkında o yüzden yorum yapmak istemem.

Konu çok iyi bu arada. :hehehe:

Son düzenleme:
Yeni Hp Omen'lar cok guzel bu arada.
HP Omen'in şu kasasını kullandım ben. O da kuzenimindi kendisi gir takıl deyince istemeyerek kullanmıştım.
c05536398.webp

Bu laptopun tasarımından aldığım oyuncu laptopu havasını başka laptoptan alamadım. O kadar iddialı konuşuyorum. Bir de masası da kırmızılıydı takımdı resmen. Aklıma oyun laptopu denince hala bu geliyor. Geri kalanlar G870, Omen'in yeni kasası, HP Victus serisi TUF A15 hepsi ofis gibi kalıyor yanında. :)