Arthricia Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 66 Beğeniler 27 4 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar yeni evlenenlere verilecek 150.000 TL'lik kredi için böyle bir madde var: Taşınmaz sahibi ya da hissedarı olmamak. Benim şu an yaşadığım ev annemin üzerine, bu durumda bu madde benim kredi almamı engeller mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2025
Arkadaşlar yeni evlenenlere verilecek 150.000 TL'lik kredi için böyle bir madde var: Taşınmaz sahibi ya da hissedarı olmamak. Benim şu an yaşadığım ev annemin üzerine, bu durumda bu madde benim kredi almamı engeller mi?
Çözüm Şişman Adam 4 Mayıs 2025 Taşınmaz dediğimiz mallar ev, arsa, tarla vs. gibi tapuda bir kaydı tutulan mallardır. Kastedilen de budur. Oturduğun evin annenin üzerine olması sana bu konu özelinde herhangi bir engel yaratmaz.
Taşınmaz dediğimiz mallar ev, arsa, tarla vs. gibi tapuda bir kaydı tutulan mallardır. Kastedilen de budur. Oturduğun evin annenin üzerine olması sana bu konu özelinde herhangi bir engel yaratmaz.
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 114 Beğeniler 3.048 Yer Ankara 4 Mayıs 2025 #2 Taşınmaz dediğimiz mallar ev, arsa, tarla vs. gibi tapuda bir kaydı tutulan mallardır. Kastedilen de budur. Oturduğun evin annenin üzerine olması sana bu konu özelinde herhangi bir engel yaratmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Taşınmaz dediğimiz mallar ev, arsa, tarla vs. gibi tapuda bir kaydı tutulan mallardır. Kastedilen de budur. Oturduğun evin annenin üzerine olması sana bu konu özelinde herhangi bir engel yaratmaz.
KS KS Arthricia Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 66 Beğeniler 27 4 Mayıs 2025 #3 Şişman Adam dedi: Taşınmaz dediğimiz mallar ev, arsa, tarla vs. gibi tapuda bir kaydı tutulan mallardır. Kastedilen de budur. Oturduğun evin annenin üzerine olması sana bu konu özelinde herhangi bir engel yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Şişman Adam dedi: Taşınmaz dediğimiz mallar ev, arsa, tarla vs. gibi tapuda bir kaydı tutulan mallardır. Kastedilen de budur. Oturduğun evin annenin üzerine olması sana bu konu özelinde herhangi bir engel yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.