• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Tatlı mı tuzlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rogue
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 698

Rogue

Uzman
Tatlıyla mı aranız daha iyi tuzluyla mı? Ben daha çok tatlıcıyım ama tuzludan kasıt atıştırmalık değil de yemekse değişir. Gerçi yine tatlı bir tık daha önde özellikle sütlü tatlılar. Tavuk göğsü olsun güllaç olsun, trileçe olsun bayılırım. Bir de tatlı her vakit yenebilir bir şey genelde ama yemek öyle değil.

Sütlaç müthiş bir şey. Tansiyon hastası olmasam tuzluları da affetmem.

Tuzlu atıştırmalıkları daha çok seviyorum ancak tatlıyla da aram iyi. İkisini de seviyorum.

Trileçe çok severim dışarıda çok pahalı olduğundan haftanın 1 günü dr quetker ile 1 tepsi yiyorum bana yetiyor.

Tatlıyla aram iyi de baklava tulumba vesayri pek sevmem, sütlü olurlarsa lezzetleri bence katlanıyor. Soğuk baklava, sütlü nuriye vb. efsane. Tuzlu bir atıştırmalık varsa yerim ama çok sevmem, bir zaman sonra bayıyor adamı. Sütlü Tatlılarla aram daha iyi.

Tatlıların üstüne veya içine çerez veya meyve konmasından hoşlanmıyorum. Ama eminim tadı güzeldir.
Güllaç yemedin mi hocam hiç? Bunlar zaten ekstra şeyler sade de yapıp yiyebilirsin ama genelde ceviz ve çilek kullanılır.

Tuzlu atıştırmalıkları tercih ederdim. Tatlı iyi güzel hoşta acıktırıyor. Doyduğunu hissettirtmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…