Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, bazılarınız bilir ki benim bir tavşanım var ve bugün hayvanları besleyecektim o da gelsin ot yesin dedim. Yeni çıkan elime aldım sonrasında elimde oynadı ve elimi yırttı 2 yerini de ama bir altında ise iz bıraktı. Fotoğrafını koydum ve orada tüyler vardı. Ne yapmalıyım en son baticon bastırıp üzerine biraz sürdüm ama hâlâ acıyor. Tırnakları bayağı uzundu bayağı. Sizce ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 20250725_192339.webp
    20250725_192339.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 114
Isirdi mi tirmaladi mi? Arada fark oluyor. Evcil hayvanlarda asilari tamsa nerede ise hic kuduz vb olmaz, zaten disari da cikmiyor, kedi degil sonucta. Ama isiriklarinda Pasteurella diye bir bakteri bulasabiliyor evcil hayvanlarin. Bu da kizarma ve sislige neden olabliyor. Cok tehlikeli degil bildigim. Benim manyak kediş bazen yapiyor cunku. Tırmaladi ise, tetanos asin varsa bir sey olmaz bu arada.

Son düzenleme:
Isirdi mi tirmaladi mi? Arada fark oluyor. Evcil hayvanlarda asilari tamsa nerede ise hiç kuduz vb olmaz, zaten disari da cikmiyor, kedi degil sonucta. Ama isiriklarinda pasteurella diye bir bakteri bulasabiliyor evcil hayvanlarin. Bu da kizarma ve sislige neden olabliyor. Cok tehlikeli degil bildigim. Benim manyak kediş bazen yapiyor cunku. Tırmaladi ise, tetanos asin varsa bir şey olmaz bu arada.

Hocam daha yeni engelim kalktı direk tırnağıyla kaçmaya çalıştı elimi çizdi ama kuduz değil şu an dün altından şişmişdi yara şimdi daha iyi oldu aşıları tam.

Kuduz değil hocam.