Detaylar
Kim cevapladı?Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
60K₺'ye çağ dışı LED panel...
Bütçeniz nedir ve 75" olması şart mı?
Bütçeniz nedir ve 75" olması şart mı?
xLeomessi
Becerikli
iFFALCON 50U95A 50 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (3-Yıl Garanti) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ şu ürün ilgimi çekmişti ama ekran boyutu bir tık ufak tabi.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
iFFALCON 50U95A 50 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (3-Yıl Garanti) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ şu ürün ilgimi çekmişti ama ekran boyutu bir tık ufak tabii.
Bu boyutlara ineceksek çok daha alınası modeller mevcut.
Bu modelin de kağıtüstü verilerle alakası yok, canlı inceledim ve renkler bariz soluk - cansız...
xLeomessi
Becerikli
O zaman next markasının miniled modeli daha mantıklı hala. Bunu yeni gördüm ben.Bu boyutlara ineceksek çok daha alınası modeller mevcut.
Bu modelin de kağıtüstü verilerle alakası yok, canlı inceledim ve renkler bariz soluk - cansız...
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
O zaman Next markasının miniled modeli daha mantıklı hala. Bunu yeni gördüm ben.
Ben bahsedilen İffalcon ile birebir aynı model olan TCL C6K'yı bulunduğum şehirdeki MediaMarkt şubesinde inceledim. Şunu net olarak ifade edebilirim ki bu üründeki panel "sözde Mini LED"... Daha sonra bahsettiğin Next'in Mini LED'ini aldım ve kesin olarak söylüyorum, Next'teki LG Mini LED panel çok daha canlı ve soluk görüntü söz konusu bile değil.
xLeomessi
Becerikli
Teşekkürler hocam, daha öncede konuşmuştuk. 1 hafta içinde çekicem onu.Ben bahsedilen İffalcon ile birebir aynı model olan TCL C6K'yı bulunduğum şehirdeki MediaMarkt şubesinde inceledim. Şunu net olarak ifade edebilirim ki bu üründeki panel "sözde Mini LED"... Daha sonra bahsettiğin Next'in Mini LED'ini aldım ve kesin olarak söylüyorum, Next'teki LG Mini LED panel çok daha canlı ve soluk görüntü söz konusu bile değil.