Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Öyle çalışmadı ancak ekran ayarlarını sıfırladım resim ayarını da HDR iyileştirmeden spora çektim şu anlık olmuyor. Teşekkür ederim yardımcı olan herkese.
- Makaleler
- 20
Ayarlarda güç tasarruf modu vb. bir şey var ise kapatıp tekrar deneyin. Güç tasarruf modları bu dediğinizi yapabiliyor.
Kenshi
Yetkin
Ayarlarda güç tasarruf modu vb. bir şey var ise kapatıp tekrar deneyin. Güç tasarruf modları bu dediğinizi yapabiliyor.
Güç tasarrufu modunda sadece ekranı kapat var ve oda kapalı konumda.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
- Makaleler
- 20
Peki ekran ayarlarında dediğime benzer bir ayar mevcut mu? Karanlık görüntülerde parlaklığı düşürme özelliği gibi bir şey olabilir. Vestel TV'lerde de vardı bu özellik oradan biliyorum.Güç tasarrufu modunda sadece ekranı kapat var ve oda kapalı konumda.
Kenshi
Yetkin
Peki ekran ayarlarında dediğime benzer bir ayar mevcut mu? Karanlık görüntülerde parlaklığı düşürme özelliği gibi bir şey olabilir. Vestel TV'lerde de vardı bu özellik oradan biliyorum.
Siyah iyileştirme gibi bir şey var ama o olabilir mi?
- Makaleler
- 20
Olabilir, bir deneyin derim.Siyah iyileştirme gibi bir şey var ama o olabilir mi?
Kenshi
Yetkin
Öyle çalışmadı ancak ekran ayarlarını sıfırladım resim ayarını da HDR iyileştirmeden spora çektim şu anlık olmuyor. Teşekkür ederim yardımcı olan herkese.