Tebilon Vega MB2 vs Vatan Excellent X12

Başka mantıklı bir seçim yok gibi duruyor. Gidipte 32K'ya 7500F + 4060 alacagima 21.5K'ya DDR4 12400F ve 1TB M2'li versiyonunu alirim param cebimde kalir ileride sistemime harcarim yetmedikçe.
Amd sorunu çok yaygın mı ekran kartlarında?

Amd sorunu çok yaygın mı ekran kartlarında?
Hayır çok yaygın denemez. Forumda 100 kişide varsa şu an bilinen 4-5 kişi bahsediyor sadece sorundan. Ki muhtemelen 100'den çok çok daha fazla.

Yani şansınıza şimdi sorunlu bir kart denk gelirse diye kesin önermekte istemiyorum fakat durumu az çok sizde biliyorsunuz.

O da tükenmez umarım. Param geldiği gibi alacağım. Yanına da LG Ultragear monitor alacagım onerir misiniz?

200₺ verip ekstra bir soğutucu almalı mıyım?

Son düzenleme:
Hayir. O yetersiz stok fan. Ekstra kule tipi almaniz lazim. Butcenize gore onerebilirim.

LG'nin hangi modeli?
Şu an fan alacak durumum yokta öyke kullansam bir süre olmaz mı? Hiç takviye yapmadan.

Hayir. O yetersiz stok fan. Ekstra kule tipi almaniz lazim. Butcenize gore onerebilirim.

LG'nin hangi modeli?
Bu sistem nasık hocam? Bütçeyi çok aşıyor ama bi denerim almayı. Nvidia ekran kartı olan bu bütçede bir öneriniz var mı? Amd çokta ısınamDım hala çünkü.

Kaçırmayın. Kasayı Thermaltake 200TG 650W,
anakarti da B650M-R yapabiliyorsaniz yapin. 2. M2 slotu gercekten onemli eger depolamaya çok ihtiyac duyuyorsaniz.

Magazaya ozelmis. Her magazada ozellestirmeler olmuyor sanirim.
Bu arada size o islemciye stok fan yetmez Cooler Master 240mm almaniz lazim falan diyecekler muhtemelen. Neredeyse herkese ittiriyorlar o sivi sogutmayi magazaya gidip almaniz gereken sistemlerde. İstemiyorum diyip geçin. Çok daha ucuza da soğutursunuz.

Magazaya ozelmis. Her magazada ozellestirmeler olmuyor sanirim.
1 tane M2 yeter. Özellestirmeden alsam olmaz mı?

Tükenen sisteme çok benzeyen bir sistem de gelmiş hocam.

Şuraya bakar mısınız?

Son düzenleme:
Evet şimdi bakabildim. Butce yetiyorsa ve magazada varsa 4070 Super çok daha mantikli olur. Yetmiyorsa da 12400F ve 4060 Ti sistem onceki gibi alinabilir. Kasayi da MSI veya Thermaltake secin.

Evet şimdi bakabildim. Butce yetiyorsa ve magazada varsa 4070 Super çok daha mantikli olur. Yetmiyorsa da 12400F ve 4060 Ti sistem onceki gibi alinabilir. Kasayi da MSI veya Thermaltake secin.
Sıkıntı değil hocam hakkınızı helal edin. 4070 super olanı zorlayacagım olmazsa 4060ti olana bakacagım. Çok teşekkürler

Benim başka yok maalesef. Tebilon'dakini ve Vatan'dakini de önermiştik zaten. 2'sinin disindakiler fiyatini pek hak etmiyor.
Bahsi geçen Tebilon sistemini almayı düşünüyorum rekabetçi oyunlar oynuyorum ve yazılımcıyım. Yazılımcılık konusunda Ram dışında sıkıntı çıkarmayacağını biliyorum belki birkaç aya aynı ramden bir tane daha alabilirim. Oyun konusunda da sıkıntı çıkarmaz.

Sizce hala bu sistem fiyatına göre çok mu ? Daha iyi bir alternatif bulamadım çünkü. Bir de stok fanı AS500 ile değiştireceğim 32.500TL'ye bence en iyi alternatif bu eski sistemimdeki 1TB M.2 SSD'yi de buna taktım mı bence alınabilir gibi duruyor. Fikriniz nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…