Tebilon'dan alınan RTX 4070 ile gelen Star Wars Outlaws kodu nasıl alınır?

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. NVIDIA geçen ay RTX 4070 ve üstü kartlar için Star Wars Outlaws hediye kampanyası başlattı. Bu kampanyadan faydalanmak için NVIDIA'nın anlaştığı bilgisayar mağazalarından ekran kartı almanız gerekiyor. Örneğin: Tebilon, Sinerji, İtopya gibi.

Ben bugün Tebilon'dan ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartı sipariş ettim. Normalde Amazon.com.tr'den almak istiyordum, çünkü taksitli alınca arada devasa bir fiyat farkı oluyordu. Ancak ne yaparsam yapayım Ziraat Bankası, Amazon alışverişine onay vermedi. Ziraat müşteri temsilcisinin dediğine göre Ziraat, Amazon'u güvenilir olmayan bir site olarak işaretlemiş. Bu yüzden de alamadım.

Mecburen Tebilon'dan aldım. İşte bu yüzden bu soruyu soruyorum. Tebilon'dan RTX 4070 veya üstü bir kart alınca NVIDIA'nın Star Wars Outlaws kampanyasına dahil oluyormuş. Kampanya normalde dün sona eriyordu fakat bugün NVIDIA'nın sitesinden baktım, sona eriş tarihi 10 Ekim'e uzatılmış. O yüzden kartım gelince (şimdi değil) bu kampanyadan faydalanmak istiyorum.

Tebilon'dan alınan RTX 4070 ekran kartı ile gelen Star Wars Outlaws kodu nasıl alınır? Normalde bu oyun o kadar iyi bir oyun değil. Fakat o kadar aldığım ekran kartı kampanyaya dahil ise neden faydalanmayayım dediğim için bu konuyu açtım.

Gaming.Gen.Tr'den almıştım direkt faturam kesildiği an faturam ile birlikte gaming gene mail atmıştım onların dediği maile, arayıp konuşabilirsin Tebilon'u.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada gerekli bilgiler verilmiş.

Az önce Tebilon'u arayıp bilgi almak istedim, Tebilon bu kampanyalarda kodu zaten siparişten 10-15 gün sonra mail olarak atıyorlarmış (müşteri temsilcisinin dediğine göre). Kod gelince NVIDIA App'ten aktif edeceğim, sonra ise oradan gelen Ubisoft Connect kodunu da aktif edip oyunu edineceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…