alperer2442
Çalışkan
Techbench by wzt sitesinden indirilen ISO dosyaları orijinal ve virüssüz müdür? Güvenli midir?
"Download the file directly from the Microsoft server" butonunu kullanırsanız, güvenilir diyebiliriz.Güvenilir diyebilir miyiz?
Başka arkadaşlarda lütfen konu hakkında bilgisi var ise yardımcı olabilir mi?
Onun yerine Microsoft, UUP Dump veya Massgrave öneririm.
5-6 yıldır kullanmadığım için bir şey söyleyemem. Benim zamanımda Microsoft'tan MD5 ve SHA256 sağladıkları için güvenilir idi.Peki ya, Techbench güvenilir midir? ISO dosyaları orijinal mi?
Güvenilir diyebilir miyiz?5-6 yıldır kullanmadığım için bir şey söyleyemem. Benim zamanımda Microsoft'tan MD5 ve SHA256 sağladıkları için güvenilir idi.
"Download the file directly from the Microsoft server" butonunu kullanırsanız, güvenilir diyebiliriz.Güvenilir diyebilir miyiz?
Başka arkadaşlarda lütfen konu hakkında bilgisi var ise yardımcı olabilir mi?
"Download the file directly from the Microsoft server" butonunu kullanırsanız, güvenilir diyebiliriz.
Yaptığım kontrol sonucunda rastgele bir ISO dosyası seçtim. Microsoft'un sunucusundan indiriyor.
Eki Görüntüle 228146
Teşekkür ederim. Sağ olunuz, sizin sayenizde artık içime bir arpa su döküldü. Demek ki orijinal ISO imiş. Tekrar teşekkür ederim efendim. Artık hesaplarım veya güvenlik konusunda endişe etmeyeceğim.(yani sanırsam.)
Yani anladığım kadarı ile orijinal fakat MS sunucusundan indiği takdirde.
Tekrar teşekkürler, hayırlı ve iyi akşamlar...
Böyle bir satır olduğu için bir şey diyemem.Ben komut dosyası aracılığı ile indirdim ama bir sıkıntı olur mu?
bitsadmin /transfer %GUID% /download /priority foreground https://files.rg-adguard.net/tools "%cd%\tools.cab"
Böyle bir satır olduğu için bir şey diyemem.
Ama muhtemelen sorun çıkmaz.