Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Güvenilir diyebilir miyiz?
Başka arkadaşlarda lütfen konu hakkında bilgisi var ise yardımcı olabilir mi?
"Download the file directly from the Microsoft server" butonunu kullanırsanız, güvenilir diyebiliriz.
Yaptığım kontrol sonucunda rastgele bir ISO dosyası seçtim. Microsoft'un sunucusundan indiriyor.

1771437935462.webp
Onun yerine Microsoft, UUP Dump veya Massgrave öneririm.

Peki ya, Techbench güvenilir midir? ISO dosyaları orijinal mi?
Bu arada Massgrave'i bilmem lakin UUPdump'a belki bakabilirim. Önerileriniz için teşekkürler ama yine de Techbench by Wzt'nin güvenilirliği hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir diyebilir miyiz?
Başka arkadaşlarda lütfen konu hakkında bilgisi var ise yardımcı olabilir mi?
"Download the file directly from the Microsoft server" butonunu kullanırsanız, güvenilir diyebiliriz.
Yaptığım kontrol sonucunda rastgele bir ISO dosyası seçtim. Microsoft'un sunucusundan indiriyor.

1771437935462.webp

Çözüm

Eki Görüntüle 228146

Teşekkür ederim. Sağ olunuz, sizin sayenizde artık içime bir arpa su döküldü. Demek ki orijinal ISO imiş. Tekrar teşekkür ederim efendim. Artık hesaplarım veya güvenlik konusunda endişe etmeyeceğim.(yani sanırsam.)
Yani anladığım kadarı ile orijinal fakat MS sunucusundan indiği takdirde.
Tekrar teşekkürler, hayırlı ve iyi akşamlar...

Teşekkür ederim. Sağ olunuz, sizin sayenizde artık içime bir arpa su döküldü. Demek ki orijinal ISO imiş. Tekrar teşekkür ederim efendim. Artık hesaplarım veya güvenlik konusunda endişe etmeyeceğim.(yani sanırsam.)
Yani anladığım kadarı ile orijinal fakat MS sunucusundan indiği takdirde.
Tekrar teşekkürler, hayırlı ve iyi akşamlar...

Ben komut dosyası aracılığı ile indirdim ama bir sıkıntı olur mu?