Merhaba, açtığım bir forum gönderisinde de bu uygulamadan bahsetmiştim. Geliştirme süreci son derece olumlu sonuç veriyor. Bir yandan geliştirip bir yandan test ediyoruz. Amacımız, kullanıcılara bilgisayarlarındaki donanımı detaylı bir şekilde tek tıklama ile göstermek. Bu amaç doğrultusunda devam ediyoruz. Yakın zamanda uygulamayı çıkartacağız. Bu süreçte geliştirme sürecinde sizin yorumlarınız çok önemli. Önerileriniz varsa bu forum altına yazabilirseniz, sizin fikirlerinizi dikkate alarak geliştirme sürecini etkiliyor. Teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Sorun çözme, sorunun kaynağını bulma gibi özellikler eklenecek mi?
Şu anlık hayır, ama ileride evet.Sorun çözme, sorunun kaynağını bulma gibi özellikler eklenecek mi?
Sizlerden ricam, geliştirme sürecine katkı sağlamak için fikir sunmanız
Son düzenleme:
- Makaleler
- 5
Hocam meraktan soruyorum 2-3 tane programın bir iş yükünü alabilecek bir şey yapabilir misiniz? Donanım bilgisi dışında kaç MHz'de çalıştığı, kaç derece olduğu gibi tüm bilgileri sunsa overclockta yapabilsek, oyunda FPS sayacı vs. de ekleyebileceğimiz gibi özelliklerinin olması mümkün müdür?
Aslında mümkün, üşengeç olmasam oyunlara FPS sayacı gibi şeyler ekleyebilirim. Fikri için teşekkürler. İlerleyen süreç de...Hocam meraktan soruyorum 2-3 tane programın bir iş yükünü alabilecek bir şey yapabilir misiniz? Donanım bilgisi dışında kaç MHz'de çalıştığı, kaç derece olduğu gibi tüm bilgileri sunsa overclockta yapabilsek, oyunda FPS sayacı vs. de ekleyebileceğimiz gibi özelliklerinin olması mümkün müdür?
Merhaba az önce kontrol ettim PC'deki donanımları kontrol edip uygulamada gösterdiği aynımı diye evet sorunsuz bir şekilde gösteriyor.
Toparlama:
Anlık olarak yeni özellikler, örnek: RAM modeli gösteriyordu; artık RAM bütün bileşenlerini gösteriyor, diğer donanım parçaları dahil:
Aslında şu an pyalaşıma hazır bir exe dönüştürüp bakayım, birazcık tasarım adına bir şeyler de yapayım.
Şunu baştan söylemek istiyorum, bu konularda amatörüm. Bir Windows form uygulaması ile geliştiriyorum. Yakın zamanda sizlerden gelen istekleri de teker teker ekleyeceğim. Exe'ye dönüştürüp paylaşmak üzereyim beklemede kalın.
Tasarımı düzenleyeceğim, onu da başka zamana bırakacağım. Böyle idare edin, üzgünüm. Amatörce çok fazla.
Tasarımı düzenleyeceğim, onu da başka zamana bırakacağım. Böyle idare edin, üzgünüm. Amatörce çok fazla.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-