Arkadaşlar son zaman içerisinde Technopat hesabımı kapattım, kapatamasam bile anonim bir hale getirdim çünkü oradaki ucube kitlenin tavırlarını çekemiyorum artık buna moderasyon ekibi de dahil.
En kötüsü Technopat yetkili ekibi yaptığınız şikayetleri takmıyor. Adamların umurunda olan şey sitedeki aktiflik büyük ihtimalle bundan para kazandıkları için sitenin içerisindeki insanları umursamıyorlar. Hatta Technopat yetkili ekibi bazen sizi kullandığınız profil fotoğrafına göre bile ayırt edebiliyor.
Merak ettiğim konu şu; Technopat'taki gibi mesaj yazmak için mesaj yazanlar, ilgili teknik servisin bile çözemeyeceği sorunları inatla konu açıp forumdakilere soranlar, tecrübeli olduğunuz bir konuda doğru bir bilgi yazdığınız zaman bile birisinin çıkıp mesajınıza "hahaha." emojisi ya da dislike atıp kendi ezber bilgisini sizi ezmeye çalışarak konu sahibine aktaran ve daha birçok sayamayacağım ahmak insan tipleri burada var mı? Böyle insanlar burada da varsa bile ne kadar sıklıkla karşılaşıyorsunuz?