Hem Techolay hem de Technopat ayrı kuruluşlar. Para akışları, içerikleri ve kadrosu tamamen farklı. Techolay, Recep Baltaş'ın kendi iştiraki ve tek ortağı olduğu için karar alma yapısı daha hızlı ve farklı oluyor. Mesela Techolay'da serbest içerik dediğimiz rehber videolarına da önem vermeye çalışıyoruz.

Arkadaşlar son zaman içerisinde Technopat hesabımı kapattım, kapatamasam bile anonim bir hale getirdim çünkü oradaki ucube kitlenin tavırlarını çekemiyorum artık buna moderasyon ekibi de dahil.

En kötüsü Technopat yetkili ekibi yaptığınız şikayetleri takmıyor. Adamların umurunda olan şey sitedeki aktiflik büyük ihtimalle bundan para kazandıkları için sitenin içerisindeki insanları umursamıyorlar. Hatta Technopat yetkili ekibi bazen sizi kullandığınız profil fotoğrafına göre bile ayırt edebiliyor.

Merak ettiğim konu şu; Technopat'taki gibi mesaj yazmak için mesaj yazanlar, ilgili teknik servisin bile çözemeyeceği sorunları inatla konu açıp forumdakilere soranlar, tecrübeli olduğunuz bir konuda doğru bir bilgi yazdığınız zaman bile birisinin çıkıp mesajınıza "hahaha." emojisi ya da dislike atıp kendi ezber bilgisini sizi ezmeye çalışarak konu sahibine aktaran ve daha birçok sayamayacağım ahmak insan tipleri burada var mı? Böyle insanlar burada da varsa bile ne kadar sıklıkla karşılaşıyorsunuz?

Bir yerde insan olur da, ahmaklik olmaz mi? Ayip ediyorsun vallahi.

Zamanında Technopat Sosyalde de üyeydim sonra orada ki hesabımı sildim tamamen, aynı zaten Technopat'tan gelme burada ki çoğu kişi, oranın artık eski kalitesi yok, o tarz tiplere de engeli basıp geçmek lazım.

Dediğin tipler her yerde ve her zaman olacaklar. Onlardan kaçmak yerine onları umursamamayı öğrenirsen sorunu kökten çözersin. Yıllardır forumlarda takılıyorum önerim budur.

Dediğin tipler her yerde ve her zaman olacaklar. Onlardan kaçmak yerine onları umursamamayı öğrenirsen sorunu kökten çözersin. Yıllardır forumlarda takılıyorum önerim budur.
Ya bunu ben beceremedim bir turlu, carpiyorum elimin tersiyle agizlarinin ortasina, ceza yiyorum sonra.

Yani bir yere kadar öyle. Ama üyelerin %90'ı (abartısız) sıkıntılı ise komple platformdan çıkmak mantıklı olanı.