Technopat ile Techolay arasında fark var mı?

Hem Techolay hem de Technopat ayrı kuruluşlar. Para akışları, içerikleri ve kadrosu tamamen farklı. Techolay, Recep Baltaş'ın kendi iştiraki ve tek ortağı olduğu için karar alma yapısı daha hızlı ve farklı oluyor. Mesela Techolay'da serbest içerik dediğimiz rehber videolarına da önem vermeye çalışıyoruz.

Bir yerde insan olur da, ahmaklik olmaz mi? Ayip ediyorsun vallahi.

Buradaki kitle de en nihayetinde Technopat'tan ithal edilme. Technopat'in fork'u gibi burasi.

Zamanında Technopat Sosyalde de üyeydim sonra orada ki hesabımı sildim tamamen, aynı zaten Technopat'tan gelme burada ki çoğu kişi, oranın artık eski kalitesi yok, o tarz tiplere de engeli basıp geçmek lazım.

Dediğin tipler her yerde ve her zaman olacaklar. Onlardan kaçmak yerine onları umursamamayı öğrenirsen sorunu kökten çözersin. Yıllardır forumlarda takılıyorum önerim budur.

Dediğin tipler her yerde ve her zaman olacaklar. Onlardan kaçmak yerine onları umursamamayı öğrenirsen sorunu kökten çözersin. Yıllardır forumlarda takılıyorum önerim budur.
Ya bunu ben beceremedim bir turlu, carpiyorum elimin tersiyle agizlarinin ortasina, ceza yiyorum sonra.

Ya bunu ben beceremedim bir turlu, carpiyorum elimin tersiyle agizlarinin ortasina, ceza yiyorum sonra.
Çok doğru bir cevap olmuş yazdığınız, ben üstte ki mesaj da engelleyip geçmek lazım demiştim ama illa ki tartışmaya giriyorum .

Yani bir yere kadar öyle. Ama üyelerin %90'ı (abartısız) sıkıntılı ise komple platformdan çıkmak mantıklı olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…