Technopat kullanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 249
  • Görüntüleme Görüntüleme 11B
  • Etiketler Etiketler
    technopat
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskisi kadar sık değil. Arada girip bakıyorum ama ne olmuş ne bitmiş diye.

Kullanamıyorum.

Çok nadir kullanıyorum, yaş ortalaması gerçekten çok düşük. Burası bir tık daha iyi, diyemeyeceğim çünkü - henüz- Technopat kadar etkileşim alan bir site değil burası. Umarım yaş ortalaması önceki siteden bir tık daha yüksek olur, yanlış moderatör tercihleri yapılmaz ve içerik kalitesi çok daha fazla artar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat modlarının iki yüzlülüğü ve yetkiyi kötüye kullanmaları yüzünden 1 ay ban yemiştim. Üzerinden 6-7 ay geçti o zamandan beri hiçbir forum kullanmıyordum, burası açılınca geldim. Yine benzer bir sorun burada da yaşanırsa burayı da bırakır başka yere geçeriz, site kaybeder. Neyse ki şu anlık bir problem yok. Ek olarak orasının yaş ortalaması aşırı düştü, önceden bir sorun yaşadığında çözüm bulabiliyordun veya en azından mantıklı öneriler geliyordu. Sonradan 9-10 yaş ortaokul tayfası doluşunca kalite aşırı düştü.

2017 yılında tanışmıştım Technopat ile ki bana göre 2019 en iyi dönemiydi sitenin. Sonradan çok kuralcı, çok çocuk kullanıcı olunca haliyle League of Legends lobisine döndü site. Birçok insan ya bıraktı ya da işinden ötürü geç girdi ki 2023 yılında anca o eski Technopat ortamını gece 1-3 suları arasında buluyorduk. Oradan çok şey öğrendim ama artık yeter. Recep Baltaş'ın da ayrılmasıyla benim için hepten bitti Technopat. İyisiyle kötüsüyle bir anı benim için.

Orada misal 12-13 yaşında birisi konu açtığında cevap verenler genelde dalga geçiyordu. Hiçbir türlü konuyu açan kişi istediği cevabı elde edemeden üstüne bir de linç yiyip gidiyordu. Üstelik onları küçük diye linçleyip dalga geçen üyeler de genelde 16-17 yaşındaydı. Kısacası Burada az ama öz bir ortam var. Orayı artık herkes biliyor. Ama burada sadece bilgili insanlar ve bilgiye ulaşmak isteyenler var. Çoğu sorunun çözümünü burada direkt olarak alabilirsiniz. Ama orada muhtemelen yazdığınız şeyden dolayı üyelerden linç yemekten sorunuza cevap dahi alamayabilirsiniz. Taraflı olarak anlatmıyorum bunu. Cidden orada küçük yaş kitlesi de artmış durumda. Ancak kendini büyük yaşta sanan kitle de hiç az değil orada. Burada herkes birbirine yardımcı olabilmek için adeta tüm bilgi birikimini ortaya koyuyor. Buranın tek eksi yanı fazla reklamı olmadığı için az üyesi olması.

Kullanamıyorum. Haksız yere 1 yıllık ban yedim.

Soru açmaya çalıştıkça sorularımı silen modlar, dandik moderasyon, cahil kitle ve artık YT tarafının çökmesiyle vedalaştık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…