erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.071 Yer İstanbul 15 Ağustos 2024 #101 Silverback Gorilla dedi: Bir daha saldırır büyük ihtiml. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konuya gireyim acaba yine mi gitti diye bir baktım böyle oldu DDoS'un böyle bir etkisi oluyor mu? Hocam database hatası bile verdi site arkadaş güzel dediği sitelerle sorunlar yaşıyor galiba. Son düzenleme: 15 Ağustos 2024
Silverback Gorilla dedi: Bir daha saldırır büyük ihtiml. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konuya gireyim acaba yine mi gitti diye bir baktım böyle oldu DDoS'un böyle bir etkisi oluyor mu? Hocam database hatası bile verdi site arkadaş güzel dediği sitelerle sorunlar yaşıyor galiba.
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 675 Çözümler 15 Beğeniler 488 15 Ağustos 2024 #102 erdym dedi: Eki Görüntüle 74483 Hocam bir konuya gireyim acaba yine mi gitti diye bir baktım böyle oldu DDoS'un böyle bir etkisi oluyor mu? Hocam database hatası bile verdi site arkadaş güzel dediği sitelerle sorunlar yaşıyor galiba. Eki Görüntüle 74485 Genişletmek için tıkla... Technopat yine gitti.
erdym dedi: Eki Görüntüle 74483 Hocam bir konuya gireyim acaba yine mi gitti diye bir baktım böyle oldu DDoS'un böyle bir etkisi oluyor mu? Hocam database hatası bile verdi site arkadaş güzel dediği sitelerle sorunlar yaşıyor galiba. Eki Görüntüle 74485 Genişletmek için tıkla... Technopat yine gitti.
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 15 Ağustos 2024 #103 erdym dedi: Hatırlamıyorum bir konuya sabitlenmişti okurken kilitlendi o sıra bakmak nasip olmadı profile. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
erdym dedi: Hatırlamıyorum bir konuya sabitlenmişti okurken kilitlendi o sıra bakmak nasip olmadı profile. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.071 Yer İstanbul 15 Ağustos 2024 #104 Dracula dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu etiket atılmıştı. ReloadingData dedi: Technopat yine gitti. Genişletmek için tıkla... Bura iyi dayanıyor şu an.
Dracula dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu etiket atılmıştı. ReloadingData dedi: Technopat yine gitti. Genişletmek için tıkla... Bura iyi dayanıyor şu an.
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 675 Çözümler 15 Beğeniler 488 15 Ağustos 2024 #105 erdym dedi: Daha doğrusu etiket atılmıştı. Bura iyi dayanıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Evet. Burası kaldı sadece diğer iki site uçuk.
erdym dedi: Daha doğrusu etiket atılmıştı. Bura iyi dayanıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Evet. Burası kaldı sadece diğer iki site uçuk.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.071 Yer İstanbul 15 Ağustos 2024 #106 ReloadingData dedi: Evet. Burası kaldı sadece diğer iki site uçuk. Genişletmek için tıkla... Özellikle XenForo kullananlara saldırıyor sanırım donanımhaber'in hala açık ama o XenForo kullanmıyor zaten.
ReloadingData dedi: Evet. Burası kaldı sadece diğer iki site uçuk. Genişletmek için tıkla... Özellikle XenForo kullananlara saldırıyor sanırım donanımhaber'in hala açık ama o XenForo kullanmıyor zaten.
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 675 Çözümler 15 Beğeniler 488 15 Ağustos 2024 #107 erdym dedi: Özellikle XenForo kullananlara saldırıyor sanırım donanımhaber'in hala açık ama o XenForo kullanmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Evet. Az önce donanım habere baktım o açık.
erdym dedi: Özellikle XenForo kullananlara saldırıyor sanırım donanımhaber'in hala açık ama o XenForo kullanmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Evet. Az önce donanım habere baktım o açık.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.071 Yer İstanbul 15 Ağustos 2024 #108 ReloadingData dedi: Evet. Az önce donanım habere baktım o açık. Genişletmek için tıkla... XenForo'nun kendi forumu bile kapalı özellikle bunu seçiyorlar galiba.
ReloadingData dedi: Evet. Az önce donanım habere baktım o açık. Genişletmek için tıkla... XenForo'nun kendi forumu bile kapalı özellikle bunu seçiyorlar galiba.
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 675 Çözümler 15 Beğeniler 488 15 Ağustos 2024 #109 erdym dedi: XenForo'nun kendi forumu bile kapalı özellikle bunu seçiyorlar galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman bir açık var demek ki scriptte.
erdym dedi: XenForo'nun kendi forumu bile kapalı özellikle bunu seçiyorlar galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman bir açık var demek ki scriptte.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.071 Yer İstanbul 15 Ağustos 2024 #110 ReloadingData dedi: O zaman bir açık var demek ki scriptte. Genişletmek için tıkla... MIUI & HyperOs Türkiye Forumu Muhtemelen. Şu an bu tarz XenForo kullanmayan forumlarda hiçbir sorun yok.
ReloadingData dedi: O zaman bir açık var demek ki scriptte. Genişletmek için tıkla... MIUI & HyperOs Türkiye Forumu Muhtemelen. Şu an bu tarz XenForo kullanmayan forumlarda hiçbir sorun yok.