Burası varken orası kimin umurunda?

Hocam burası eğer orası kadar aktif olsa haklısınız ancak burası yavaş yavaş büyüyor. Technopat'ın hayatta kalması buradaki kitlenin işine yarar çünkü Technopat'taki bir üye buranın varlığını bilmeden Technopat kapansa bile gelemez. Technopat ile burası arasında konu alışverişi oldukça büyür ancak şu anki durumda.

Hocam burası eğer orası kadar aktif olsa haklısınız ancak burası yavaş yavaş büyüyor. Technopat'ın hayatta kalması buradaki kitlenin işine yarar çünkü Technopat'taki bir üye buranın varlığını bilmeden Technopat kapansa bile gelemez. Technopat ile burası arasında konu alışverişi oldukça büyür ancak şu anki durumda.

Üstelik Technopat'ın bir artısı da forum geçmişi yüksek bir site bura da demin aradığım soruna dair bir yazı varken orada 8 var. Tabii ki burayı kötülemiyorum sadece yeni bir forum olduğu için bilgi kütüphanesi dar.

Üstelik Technopat'ın bir artısı da forum geçmişi yüksek bir site bura da demin aradığım soruna dair bir yazı varken orada 8 var. Tabii ki burayı kötülemiyorum sadece yeni bir forum olduğu için bilgi kütüphanesi dar.

Olsun ama hiçbir zaman Techolay'daki aktifliği yakalayamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
An itibariyle tekrar çöktü herhalde, zaten bende hata burası varken Technopat gibi her hafta sorun yaşatan bir siteye giriyorum, bir kere bile buranın çöktüğünü hatırlamıyorum, o gün aklıma bir soru gelmişti acaba bir gün Technopat sosyal erişim engeli yer mi diye, yerse de yemese de bir şey fark etmez ki sanki çok düzgün çalışıyor normalde.

Not: sanırım bende hata oldu çökmemiş, ama yine de lafımı geri almıyorum bu sitenin yöneticileri bilgi olarak Technopat sosyalden daha iyi her türlü.