Technopat vs Techolay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

757935

Uzman
Arkadaşlar az önce buraya üye oldum, ben hakiki technopatçıyım. Orada moderatör olmama az kaldı. Size tek sorum şu; Techolay neden Technopat'a bu kadar benziyor? XenForo kullandıklarını biliyorum fakat neden? Bu kadar XenForo özelleştirmeleri var, neden kullanmıyorsunuz? Veya Sayın Recep Baltaş Technopat'a geri döner misiniz? Oranın tadı çok kaçtı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabii ki de dönmem.

Anlamıyorum. Neden bir insan böyle bir karşılaştırma konusu açar ki? Size oradaki "moderasyon" görevinizde başarılar.
Ben geri dönmem.

1) Moderatör başvurusu yapmak moderatör olmaya ilk adımdır, moderatör olacağınızın garantisi yoktur. Bunu düşünerek ilerlemek en doğrusu olacaktır. Size öncesinde moderatör olabilmek için gerekliliği göstereyim. Türkçe yazım kurallarını gerçekten öğrenmeniz şart. Konunuzdaki eski mesajı alta bırakıyorum:

2) XenForo Community'i inceleyebilirsiniz. Ayrıca tonla tema seçeneğimiz var ve çeşitli geliştirmelerimiz mevcut. Hiçbir yerin kopyası değiliz, bizi kopyalamak isteyenler de kopyalayamaz çünkü kendi eklentilerimizi geliştiriyoruz. Ancak satın alıp özelleştirirlerse kopyasına dönebilir.

3) Recep Baltaş ile Technopat'ın yolları bir daha çalışma anlamında kesişmeyecek, kendisi net bir dille bunu belirtti. Daha fazla irdelemeye gerek yok.

Zaten gerekli her şeyi yaptım ve yanıt aldım değerlendirme aşamasındayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…