Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoluk çocuğu mod yapıyorlardı orada çayıra bayıra 1 saat 1 gün mute yemeler tickettan sebebini falan sorduğundada lise mezunu çağrı merkezi çalışanından daha alt seviyede cevaplar falan, kasanın power tuşuna basmaktan bilgisi ileriye gitmeyen toxic nvidia fankidleri. 2-3 sene olmuştur uğramayalı.

Techolay güzel gidiyor bir de şu AMD Vurucu Tim rütbe tasarımız geçerse şahane olacak.

Oranın modları çok şey anladınız Techolay'a kayıt oldugumdan beri kullanmıyorum.

Çok nadiren giriyorum ve 1-2 sayfa bakındıktan sonra çıkıyorum. Yaş kitlesi oldukça düşmüş sanırım. Ayrıca bu forum ile karşılaştırırsam bilgili insan sayısı pek az. 2 hafta önce YouTube hariç tüm sosyal medya uygulamalırını bırakınca artık forumlarda gezerim diyordum ancak tek gezdiğim forum burası oldu. Günümün çoğunu burada geçiriyorum. Burası bana daha çok şey katıyor.

Çok haklısınız konu sahibi adını vermeyeyim ama Technopat'ta bir konu gördüm USB belleğin içine nasıl dosya kopyalarız tarzından yani iyice bilgi seviyesi aşağı düşmüş USB belleğe dosya kopyalayamayıp Technopat'a nasıl giriyor bilmiyorum.

Gerek duymuyorum. Ara sıra çevrem WhatsApp'dan bana, benim çözebileceğim konuların linklerini atıyorlar ama sorun şu ki 5 yıldır banlıyım. Bu ban konusunda da kimseye ulaşamadım zaten. Artık umursamıyorum.

Screenshot_2025-05-12-10-08-29-699_com.android.chrome.webp

Astiva denen mod kendisi dışındaki herhangi bir kaynaktan gelen bilgiyi yanlış kabul edip birkaç imla hatasını da araya katarak ban attı ama okuyorum hala.

Eskiden kullanıyordum, kitlenin değiştiğini fark ettikten sonra buraya geçtim, iyi ki geçmişim.

Moderasyonlar işbilmez tayfadan oluşuyor. Çer çöp forum, kitlesi de iğrenç olmuş, bırakalı. Herhangi bir telefon konusuna girin, herhangi bir laptop konusuna girin, 10 mesajın 6'sı 7'si bomboş, boş tavsiyelerden oluşuyor. Kitlesi de moderasyon ekibi de çöpleşmiş hâlde. İndirimlere bakmak için giriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.