Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıntı mesajlarda bulunan hatadan dolayı ceza komediden öte bir şeydi. Sanırım artık yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav yine mi aynı muhabbetler. Hangisinden daha sık faydalanıyorsanız ve hangisinde Recep Baltaş aktifse tabii ki onu seçeceksiniz.

İstesem de dönemem galiba. Ki istemem Techolay varken.

1738248783803.webp

Berbat bir moderasyon sistemi var Technopat'ın. Çekilecek gibi değil.

@757935 bak sana kanıtıyla beraber neden artık kullanmadığımı anlatayım.

Technopat'ta daha önceden açmış olduğum konu ve haliyle sıfır (0, zero, ゼロ) cevap gelmiş.

Bu da Techolay'da açtığım konu. 3 sayfalık konu olmuş. Neden? İlgilenen ve bilgi sahibi olan kişiler geri dönüş yapıp, yardımcı olmaya çalıştığı için. Bu kadar basit.

Bir yazısında kendi işini kendi yönetmeyi daha çok sevdiğini ve bu durumdan memnun olduğunu belirtmişti döneceğini sanmıyorum. Ayrıca Technopat yavaştan ölü bir arşiv forumuna dönmeye başladı.

Kankam Technopat'ı tam az önce bıraktım ciddiyim,
1- Konuların geç onaylanması: Konular 30-40dk sonra onaylanıyor.

2- Moderatörler: Acele bir işim oluyor örnek vereyim bilgisayarda bir sorun var, hemen çözmem lazım 10-15Dk'da konu onaylandı, noktalama işaretlerine dikkat etmedim diye uyarı alıp 1 saat mesaj yazmam engelleniyor, bir de konum siliniyor.

3- Boş kitlesi: 13-14 yaşındaki elemanlarla kavga etmekten de yoruldum gidiyorum 1000TL'lik kulaklık arıyorum adam gidiyor 2-3 katı fiyatta kulaklık atıyor, mouse arıyorum marka takıntım var, öyle ucuz bilinmedik markadan alasım yok diyorum, adam illa gidiyor Wraith'in sitesinden mouse atıyor.

4- İşi bilmeyen insanlar tarafından uyarı yemem: Örnek adam yazıyor özel plaka nasıl alınır diye ben diyorum emniyette tanıdığınız varsa gidip arayıp söyleyebilirsiniz ya da gidip oradan cıkartırısınız diyorum uyarı yiyorum :D.

Sitenin tamamen aynı olması cidden aynı olması yüzünden, hatta ilk açıldığında Technopat hesabında giriş yapabiliyordun, Technopat'ta kapattığım bir tane mail ile burada giriş yapamıyorum ve uyarı alıyorum.

Moderatörlere sinirimden kötülüklerini de yazdım.

Tamamen katılıyorum, bende 2 3 saat önce Technopat hesabımı sildim. Tamamen modlardan dolayı boş yere her gün mute yiyorum daha sonra haksız yere yediğimi moda belirtmeye çalışıyorum kendisi takmıyor bile. 13-14 yaşındaki çocuklara modluk vermişler millete saçma sapan mute atıyorlar resmen rezillik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.