Technopat vs Techolay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıntı mesajlarda bulunan hatadan dolayı ceza komediden öte bir şeydi. Sanırım artık yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav yine mi aynı muhabbetler. Hangisinden daha sık faydalanıyorsanız ve hangisinde Recep Baltaş aktifse tabii ki onu seçeceksiniz.

@757935 bak sana kanıtıyla beraber neden artık kullanmadığımı anlatayım.

Technopat'ta daha önceden açmış olduğum konu ve haliyle sıfır (0, zero, ゼロ) cevap gelmiş.

Bu da Techolay'da açtığım konu. 3 sayfalık konu olmuş. Neden? İlgilenen ve bilgi sahibi olan kişiler geri dönüş yapıp, yardımcı olmaya çalıştığı için. Bu kadar basit.

Bir yazısında kendi işini kendi yönetmeyi daha çok sevdiğini ve bu durumdan memnun olduğunu belirtmişti döneceğini sanmıyorum. Ayrıca Technopat yavaştan ölü bir arşiv forumuna dönmeye başladı.

Tamamen katılıyorum, bende 2 3 saat önce Technopat hesabımı sildim. Tamamen modlardan dolayı boş yere her gün mute yiyorum daha sonra haksız yere yediğimi moda belirtmeye çalışıyorum kendisi takmıyor bile. 13-14 yaşındaki çocuklara modluk vermişler millete saçma sapan mute atıyorlar resmen rezillik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…