Tamamen katılıyorum, bende 2 3 saat önce Technopat hesabımı sildim. Tamamen modlardan dolayı boş yere her gün mute yiyorum daha sonra haksız yere yediğimi moda belirtmeye çalışıyorum kendisi takmıyor bile. 13-14 yaşındaki çocuklara modluk vermişler millete saçma sapan mute atıyorlar resmen rezillik.
Technopat'ın bana gerçek hayattaki bir arkadaşımdan aldığım borcu özel sebeplerden dolayı aksatmam üzerine bana Technopat üzerinde 1 yıllık bir uyarı atmasından beri onlara olan saygımı kaybettim. Özel hayatınızda yaptığınız davranışların sonucunu Technopat'tan alabiliyorsunuz yani doğru anladınız Özel hayatınız bile olsa.
Technopat'ın bana gerçek hayattaki bir arkadaşımdan aldığım borcu özel sebeplerden dolayı aksatmam üzerine bana Technopat üzerinde 1 yıllık bir uyarı atmasından beri onlara olan saygımı kaybettim.
Technopat'ın bana gerçek hayattaki bir arkadaşımdan aldığım borcu özel sebeplerden dolayı aksatmam üzerine bana Technopat üzerinde 1 yıllık bir uyarı atmasından beri onlara olan saygımı kaybettim.