Technopat'tan geldim, kendimi tanıtmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

avkila.tech

Becerikli
Makaleler
1
Selamlar, birazcık geç bir konu oldu ama yine de açmak istedim.

Technopat'ın garip moderasyonu yüzünden orayı komple bıraktım. Techolay çok daha rahat bir yer. Kendimden bahsedeyim.

Kullanıcı adım her iki sitede de avkila.tech

Ekstrem overclock, X99/X79 BIOS modlama, vBIOS modlama, RX 5XX ve 4XX kartlarda vBIOS modlama gibi alanlarda uzmanım.

Telefon tamircisiyim. FRP/IMEI/yazılım gibi işleri yaparım. Öğrenciyim.

RX 580 2048SP ile dünya rekorum vardı, ancak sadece 5 puan ile kırıldı. Bu kış tekrar kıracağım. Kimsenin yapmadığı bir vBIOS mod ile geleceğim karşınıza ve Technopat'ta açtığım rehberleri Techolay'a sunacağım. Çünkü düzgün rehberleri Technopat değil, Techolay hak ediyor.

Bu saatten sonra açacağım bütün rehberler Techolay'da olacak. Technopat kullanıcıları isterlerse gelip faydalansınlar ama onların platformuna el sürmeyeceğim.

Herhangi bir X99/X79 Xeon overclock, fine tune, RX 4XX, 5XX, 5XXX, 6XXX gibi kartlar için vBIOS mod lazım ise etiketleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Techolay rahat bir yer değil yanlış gelmişsin.

Hoş geldin, geçen gördüm. Eleman diyet falan diye saçma sapan konular açmış. Kendini Tuna Tavus mu sanıyor anlamadım. Bir de Ramazan'da oruçken küfürlü video izlenirse oruç bozulur mu diye konular falan açmış. Sonra banlanıp Techolay'ı şikayet etmiş.

Burası daha rahat, Techolay'da TDK'ye mi yazıyorum foruma mı belli olmuyordu.

Hoş geldin ama oradan moderator olanlar buraya geldi, burayı da bozuyorlar, gene rahat değilsin sonda nokta koyma, uyarıyı yersin.

Hoş geldiniz, iyi sosyaller.
Hoş geldiniz hocam.
Hoş geldiniz hocam.
Sağ olun.
Hoş geldin ama oradan moderator olanlar buraya geldi, burayı da bozuyorlar, gene rahat değilsin sonda nokta koyma, uyarıyı yersin.
Hallederiz bir şekilde ya...
Var öyle elemanlar, cidden anlam veremiyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…