Technopat'tan geldim, kendimi tanıtmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mesaj neden 10 tane beğenmedim almış anlamadım ben bu arada, hoş geldiniz.

TP'de birisi Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını nerden bulacağı hakkında konu açmıştı. Vatan haininin kitaplarını okumasan da olur dediğim için 2075'ye kadar ban yedim.
Saçmalıktan başka bir şey değil, ağzınıza yüreğinize sağlık. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Recep abi de gerçekleri söylediği için rahatsız oldular ya zaten.

Technopat'ta benzinlikte pompacı olarak calismak isteyen bir eleman vardi. Cocuga; "oh iyi hem millete pompalarsin" diye şaka yapmistim 3 ay ban yedim. 3 AY.
Normal bir şey bence, aynısını bu forumda da yapsanız aynı cezayı yersiniz diye tahmin ediyorum.

Hoş geldiniz. Rezil bir forum orası. Raporu küfürlü gönderdiğim için ban yemiştim 1 yıl. Açıldı mı? Açıldı. Sadece yoruma bu profil artık zaman kapsülüdür diye yazdım ve bıraktım.

Hoşgeldin hocam. Burası güzel forum seversin.
Hocam ben kalıcı ban yemiştim ordan. Neyse en azından 6 yıl önceki açtığım hesabı buldum ordan öyle ilerliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…