Emre Human

Üstün
Evet sorum başlıkta. Benim kendi fikrimce saçma bulduğum bir sistem. Forumda yapay zeka kullanımı yasak ama bu sistem ile yapay zekaya soru yanıtlandırıyoruz🧐 Yapay zeka ya sormak istesem ChatGPT gibi alternatifler kullanırım, kullanılır. Forumun amacının insanlarla fikir alışverişi yapmak, danışmak olduğunu da hesaba katarsak yapay zeka getirilmek için getirilmiş bir sistem gibi geliyor şahsen.

@TecholAI'nın profil mesajları bölümünde @Enes3078'in yazdıklarına bakarsak; Bu yapay zeka bütün üyelerin kullanımına açık olmayacak ve her konuda kullanılmayacak zaten. Şu anda bu yapay zeka üyeler tarafından yalnızca Yapay Zekaya Sor kategorisinde deneysel olarak kullanılabiliyor. Gereksiz duygu sömürüsüne gerek yok bence, işe yarayabilecek bir şey :)

1736183470488.webp

Gereksiz duygu sömürüsüne gerek yok bence
YUH! Ne alaka?

Yapay zekanın olması kötü bir şey değil. Bazı durumlarda iyi bile olabilir. Bazı teknik konulara direkt yanıt verebilir iken cevapsız kalmış her konuya yanıt vermesi, bazı konu dışı konularda objektif bilgi sunması, eğlence amaçlı kullanmaya açık olması gibi birçok avantajı olduğunu düşünüyorum.

YUH! Ne alaka?

Yapay zekanın olması kötü bir şey değil. Bazı durumlarda iyi bile olabilir. Bazı teknik konulara direkt yanıt verebilir iken cevapsız kalmış her konuya yanıt vermesi, bazı konu dışı konularda objektif bilgi sunması, eğlence amaçlı kullanmaya açık olması gibi birçok avantajı olduğunu düşünüyorum.
Bence tamamen soytarı edip eğlenceleri için kullanır sayın üyelerimiz 😀