Techolay adı nereden geliyor peki? Belli bir anlamı var mı yoksa bildiğimiz teknoloji olayları gibi mi?Her gün komik komik alan adlarını sana satalım diye mail atıyorlar. Bütün sosyal medya hesaplarını aldığım ve akılda kalıcı olduğunu düşündüğüm bu alan adı değişmeyecek.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Techolay adı nereden geliyor peki? Belli bir anlamı var mı yoksa bildiğimiz teknoloji olayları gibi mi?
Aşağıdaki Kemal Sunal reklamından aklıma geldi. Bizim zamanımızda e-kolay vardı. Bunu teknoloji ile birleştirip Techolay ismini oluşturdum. İki anlam birden çıkıyor: Teknolojiyi kolaylaştırmak ve teknolojik olaylar.
Ayrıca telaffuzu da çok kolay bir alan adı. Sosyal medya hesapları da boş olunca havalara uçtum tabi.
Techolay deyince aklıma Kemal Sunal'ın E-kolay reklamı geliyor nedense
"Bizim bi' teknoloji var olaaay" gibi düşünmüştüm.
Beyefendi kullanıcı adınız çok güzelmiş, keşke benim olsa."Bizim bi' teknoloji var olaaay" gibi düşünmüştüm.
Telaffuzu biraz değişik, technolay olsa telafuz olarak daha iyi fakat bu sefer de anlamı olmuyor "nolay" kelimesinin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Tech Tips olsa sizce nasıl olurdu?
RTT forum derdik.
şaka
RTT forum derdik.
şaka
mementomori
Uzman
Bu forum ne zaman kuruldu?Aşağıdaki Kemal Sunal reklamından aklıma geldi. Bizim zamanımızda e-kolay vardı. Bunu teknoloji ile birleştirip Techolay ismini oluşturdum. İki anlam birden çıkıyor: Teknolojiyi kolaylaştırmak ve teknolojik olaylar.
Ayrıca telaffuzu da çok kolay bir alan adı. Sosyal medya hesapları da boş olunca havalara uçtum tabi.
- Makaleler
- 3