Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

725

Deneyimli
Makaleler
16
Her gün komik komik alan adlarını sana satalım diye mail atıyorlar. Bütün sosyal medya hesaplarını aldığım ve akılda kalıcı olduğunu düşündüğüm bu alan adı değişmeyecek.
Techolay adı nereden geliyor peki? Belli bir anlamı var mı yoksa bildiğimiz teknoloji olayları gibi mi?

Çözüm
Techolay adı nereden geliyor peki? Belli bir anlamı var mı yoksa bildiğimiz teknoloji olayları gibi mi?

Aşağıdaki Kemal Sunal reklamından aklıma geldi. Bizim zamanımızda e-kolay vardı. Bunu teknoloji ile birleştirip Techolay ismini oluşturdum. İki anlam birden çıkıyor: Teknolojiyi kolaylaştırmak ve teknolojik olaylar.

Ayrıca telaffuzu da çok kolay bir alan adı. Sosyal medya hesapları da boş olunca havalara uçtum tabi.

Techolay deyince aklıma Kemal Sunal'ın E-kolay reklamı geliyor nedense 😀

Aşağıdaki Kemal Sunal reklamından aklıma geldi. Bizim zamanımızda e-kolay vardı. Bunu teknoloji ile birleştirip Techolay ismini oluşturdum. İki anlam birden çıkıyor: Teknolojiyi kolaylaştırmak ve teknolojik olaylar.

Ayrıca telaffuzu da çok kolay bir alan adı. Sosyal medya hesapları da boş olunca havalara uçtum tabi.
Bu forum ne zaman kuruldu?

1720034457307.webp