Techolay adı nereden geliyor peki? Belli bir anlamı var mı yoksa bildiğimiz teknoloji olayları gibi mi?Her gün komik komik alan adlarını sana satalım diye mail atıyorlar. Bütün sosyal medya hesaplarını aldığım ve akılda kalıcı olduğunu düşündüğüm bu alan adı değişmeyecek.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Techolay adı nereden geliyor peki? Belli bir anlamı var mı yoksa bildiğimiz teknoloji olayları gibi mi?
Aşağıdaki Kemal Sunal reklamından aklıma geldi. Bizim zamanımızda e-kolay vardı. Bunu teknoloji ile birleştirip Techolay ismini oluşturdum. İki anlam birden çıkıyor: Teknolojiyi kolaylaştırmak ve teknolojik olaylar.
Ayrıca telaffuzu da çok kolay bir alan adı. Sosyal medya hesapları da boş olunca havalara uçtum tabi.
Techolay deyince aklıma Kemal Sunal'ın E-kolay reklamı geliyor nedense
Tek olay, Techolay. Dediğiniz anlam da var gibi.Techolay adı nereden geliyor peki? Belli bir anlamı var mı yoksa bildiğimiz teknoloji olayları gibi mi?
- Makaleler
- 9
Techolay adı nereden geliyor peki? Belli bir anlamı var mı yoksa bildiğimiz teknoloji olayları gibi mi?
Tech tek olay gibi bir anlamı var.
Aşağıdaki Kemal Sunal reklamından aklıma geldi. Bizim zamanımızda e-kolay vardı. Bunu teknoloji ile birleştirip Techolay ismini oluşturdum. İki anlam birden çıkıyor: Teknolojiyi kolaylaştırmak ve teknolojik olaylar.
Ayrıca telaffuzu da çok kolay bir alan adı. Sosyal medya hesapları da boş olunca havalara uçtum tabi.
Techolay deyince aklıma Kemal Sunal'ın E-kolay reklamı geliyor nedense
1
178
Ziyaretçi
Çok güzel ilişkilendirilmiş bence, aklınıza nereden geldiği ayrı bir anlam katıyor. @Recep Baltaş
Nikolay gibi.Aşağıdaki Kemal Sunal reklamından aklıma geldi. Bizim zamanımızda e-kolay vardı. Bunu teknoloji ile birleştirip Techolay ismini oluşturdum. İki anlam birden çıkıyor: Teknolojiyi kolaylaştırmak ve teknolojik olaylar.
Aklıma gelmişti. E-kolay gibi bir isme sahip, sonunda da .net uzantısı olması.Aşağıdaki Kemal Sunal reklamından aklıma geldi. Bizim zamanımızda e-kolay vardı. Bunu teknoloji ile birleştirip Techolay ismini oluşturdum. İki anlam birden çıkıyor: Teknolojiyi kolaylaştırmak ve teknolojik olaylar.
- Makaleler
- 4
Techolay, büyük bir "olay" dan doğmuş bir "(tech)noloji" sitesi ve forumudur.