Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhabalar, biliyorsunuz ki önceden @Enes3078 hocamızın yaptığı Techolay AMOLED teması vardı. Ve bence aşırı hoştu. Tabiki iO AMOLED de var ancak Techolay hissiyatı vermiyor ve boyutlar çok tutarsız geliyor ben dahil birçok kişiye. Bu yüzden Techolay AMOLED teması gelebilir, hem göz acıtmıyor :)

Artı 24 Eksi
Aslında Dark Reader eklentisi ile hem mobilde hem PC de karanlık modunu açıp karanlık derecesini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Mobilde Firefox ve Microsoft Edge tarayıcılarında bulunuyor.

Aslında Dark Reader eklentisi ile hem mobilde hem PC de karanlık modunu açıp karanlık derecesini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Mobilde Firefox ve Microsoft Edge tarayıcılarında bulunuyor.
Hocam tamam da bu bence resmi olarak yerini almaz ki :) Direkt sitenin destek vermesi daha iyi olur. Bir de Dark Reader kullanıyorum ancak gölgelerin bazılarında sorun çıkıyor.

Hocam tamam da bu bence resmi olarak yerini almaz ki :) direkt sitenin destek vermesi daha iyi olur. Bir de Dark Reader kullanıyorum ancak gölgelerin bazılarında sorun çıkıyor.
Biliyorum ama bu fikre bir sebepten dolayı red gelirse diye eklentiden haberi olmayan (veya mobilden kullanmasını bilmeyen) arkadaşlarda bilsin diye dedim.