Techolay Ana Sayfası için Makale Editörü/Yazarı Arıyoruz!

Herhangi bir konuda içerik yazılması bekleniyor yoksa teknolojiyle alakalı her şey mi?

@Leo hocam gmail üzerinden başvuru yaptım ama geri dönüş yapılmadı.

İfadeler: 683
Merhaba hocam, bu haberleri atmak için ne gibi bir sıklık gerekiyor, minimum günde bir tane mi atmamız lazım, küçük aksaklıklar sorun çıkartır mı bazen?

Başvuracağım da nadiren haber yazamayabilirim diye korkuyorum, cevaba göre başvuracağım.

Bir de techolay.net alan adına sahip e-posta veriyor musunuz

Son düzenleme:
Başvursam mı bilemedim...

Forum için dönüm noktası olabilecek bir arayış diye düşünüyorum. Daha yeni yeni gelişiyoruz. Baktığım zaman aslında iyi bir ivme ile de büyüyoruz. Bu konuda editör seçimi oldukça önemli olacaktır. Birbirimize öğretmekten, bilgi vermekten ve birbimiziden bilgi alma fikri beni zaten çok heyecanlandıran bir durum. Ve bu durumun önemli bir parçası olma ihtimali beni daha çok heyecanlandırdı. Ben başvurumu yolluyorum. Editör seçilirsem eğer umarım işimi hakkıyla yapabilirim. Seçilen seçilmeyen , bu foruma 1 dakika bile zamanını ayırmış olan herkese teşekkürler. İyi sosyaller.

Techolay yine bir numara forumu olacak ülkenin. Ayağınıza taş değmesin.

İfadeler: 683
Günde 2-3 civarı en kötü ihtimalle.

Hayır, Techolay e-maili vermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…