Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Dönüş yapılacak, aceleye mahal yok. 
Merhaba hocam, bu haberleri atmak için ne gibi bir sıklık gerekiyor, minimum günde bir tane mi atmamız lazım, küçük aksaklıklar sorun çıkartır mı bazen?
Başvuracağım da nadiren haber yazamayabilirim diye korkuyorum, cevaba göre başvuracağım.
Bir de techolay.net alan adına sahip e-posta veriyor musunuz
Başvuracağım da nadiren haber yazamayabilirim diye korkuyorum, cevaba göre başvuracağım.
Bir de techolay.net alan adına sahip e-posta veriyor musunuz
Son düzenleme:
Başvursam mı bilemedim...Esenlikler,
Techolay ana sayfası üstel büyümesine devam ediyor. Türkiye’deki teknoloji yayıncılığının standartlarını belirleme vizyonuyla çıktığımız bu yolda, siz değerli okurlarımıza en güncel haberleri ulaştırmak amacıyla dur durak bilmeden çalışıyoruz. Şimdiyse editoryal operasyonlarımızı genişletmek için haber editörü alımlarımızı aktifleştirerek, size teknolojinin kalbi Techolay'ın bir parçası olma fırsatı veriyoruz. Eğer ana sayfamızda görev almak istiyorsanız başvurunuzu hemen şimdi yapabilirsiniz, aşağıdaki şartları karşılamanız yeterlidir:
Başvurularınız için [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz. Değerlendirme sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş sağlanacaktır.
- Türkçe bilmek
- Orta düzey İngilizce bilmek
- Okumayacağı hiçbir şeyi yazmamak
- Geri bildirimler ışığında kendini geliştirebilmek
- Ana sayfaya günlük düzenli bir şekilde zaman adayabilmek
Ek bilgiler:
Üye soruları:
- Yukarıdaki şartlar gelecekte değiştirilebilir ve güncellenebilir
- Haber editörlerine içerikleri için belirlenen miktarda ödeme yapılır
- Haber editörlerinin günlük olarak belirlenen sayıda haber girmesi zaruridir
- İstisnai durumlar için şartlarda belli bir düzeyde tolerans gösterilebilir
İyi Sosyaller!
Forum için dönüm noktası olabilecek bir arayış diye düşünüyorum. Daha yeni yeni gelişiyoruz. Baktığım zaman aslında iyi bir ivme ile de büyüyoruz. Bu konuda editör seçimi oldukça önemli olacaktır. Birbirimize öğretmekten, bilgi vermekten ve birbimiziden bilgi alma fikri beni zaten çok heyecanlandıran bir durum. Ve bu durumun önemli bir parçası olma ihtimali beni daha çok heyecanlandırdı. Ben başvurumu yolluyorum. Editör seçilirsem eğer umarım işimi hakkıyla yapabilirim. Seçilen seçilmeyen , bu foruma 1 dakika bile zamanını ayırmış olan herkese teşekkürler. İyi sosyaller.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Techolay yine bir numara forumu olacak ülkenin. Ayağınıza taş değmesin.
Günde 2-3 civarı en kötü ihtimalle.Merhaba hocam, bu haberleri atmak için ne gibi bir sıklık gerekiyor, minimum günde bir tane mi atmamız lazım, küçük aksaklıklar sorun çıkartır mı bazen?
Bir de techolay.net alan adına sahip e-posta veriyor musunuz![]()
Hayır, Techolay e-maili vermiyoruz.
I Am Bunny.exe
Uzman
Nasil başvuru yapılır?
Konuda yazıyor.
Başvurularınız için [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz. Değerlendirme sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş sağlanacaktır.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-