Bir konu açarken bile detaya dikkat ediyorum epey zaman alıyor. Basvurup işi kazanca dökmek fena olmayabilir.
Pek düzgün bir dönemimde olmadığım için garanti veremiyorum yoksa başvurabilirdim.
Başvuracak arkadaşlar; kendiniz hangi haberlere bakmak isterdiniz? Okuyucunun başlığa tıkladığı zaman beklentiyi sunacak mısınız? Gunumuzde odaklanma süresi zaten bir hayli kisalmisken okuyucunun kopmamasını, okurken sıkılmamasını sağlayacak ve akıcı bir dille herkesin anlayabileceği şekilde aktarabilecek misiniz?
Dikkat çekici baslik koydum ama içerik oldukca durağan ilerliyor; peki, adam girdigi gibi ciksa bir daha bu siteden okumaz mesela. O tık o tık olur.
Kolay olmadigi gibi her seyin de bir denetimi var, özgün ve farklı olursanız tutunursunuz, yol kat edersiniz, işinde iyi olan da var kötü olan da, siz iyi olanlardan olun.
Ayrıca tutacak haberler yakalamak ve en doğru bilgiler için düzgün arastirmalarda bulunmak bir tempodan sonra zaman zaman sıkabilir.
Ancak hiçbir şey imkansız veya zor değil... Yapanlar yapiyor, her şeyin de bir ilki var. Gazeteciler öyle doğmadı. Bu konuda Techolay güzel ve esnek bir anlayış sağlamış.
Diğer haberlere göz atın ve ilham alın, zor olmadığını fark edeceksiniz. Ek iş düşünceniz varsa başvurun ve değerlendirilin. Bu belki de hayatinizi değiştirecek, gidişatında önemli rol oynayacak ve size çok guzel katkilar sağlayacak.
Alim-çıkarım nasıl olur bilmem ama bir anlık hevese düşüp 2. gün pişman olmayin ve bunları göz önünde bulundurun.
Bu devirde bu şartlar da bana güzel geldi. Bir nevi siz de ekipten sayilacaksiniz, CV'nize Techolay haber editörlüğü eklemek ve soranlara haber editörüyüm demek için mükemmel bir firsat.

Başarılar dilerim yarışmacı arkadaşlara, gönlünüzce olsun her şey.
@Ascendency Mükemmel bir editör olacağını düşünüyorum, aklindaysa umarım secilirsin.