Uygundur, başvurabilirsiniz.Yabancı kaynaklardan haberleri alıp yazmak sıkıntı olmazsa ben tamamım. Başvuracağım.
(Türkçe çeviri değil, kaynaktaki bilgileri Türkçe aktarma)
Uygundur, başvurabilirsiniz.Yabancı kaynaklardan haberleri alıp yazmak sıkıntı olmazsa ben tamamım. Başvuracağım.
(Türkçe çeviri değil, kaynaktaki bilgileri Türkçe aktarma)
Başvurursanız değerlendiririz.Yıllardır teknolojiyi gerek içeriden, bilgisayar teknisyeni olarak gerek dışarıdan, dijital okuryazar olarak takip ediyorum, sayısız forum sitesi blog sitesi geçmişim de mevcut, amma ve lakin benim buralarda bir otoritem de yok, oluyorum deyince destek olanım da, zaten bu tür şeyleri çok isteyen değil bedelini ödeyen alır o yüzden başvurma gereği bile duymam, neden derseniz o kurallar hep bana gelince katı bir şekilde yüzüme çarpar, günümüz de pek çok kişiyi teğet geçer Şeytan tüyü müdür nedir bilmem içimde kalacagına söyleyim dedim iyi sosyaller![]()
Ahaha doğru düşünmüşsün. Pek işimin gücümün olmadığı bir dönemdeyim ama yavaş yavaş periler gelmeye başladı bile. İlerleyen zamanlarda yine başvuru açılırsa neden olmasın.
Başvurdum@Ascendency Mükemmel bir editör olacağını düşünüyorum, aklindaysa umarım secilirsin.
Ciddi yazıldığını düşünüyorum. Maalesef bu forumda Türkçe yeterliliği olmayan yığınlar var. İyi haber şu ki, Techolay, kurallar yoluyla zorlayarak veya çevre etkisiyle teşvik ederek, topluluğun dil yeterliliği hususundaki (kelime dağarcığı, anlam bütünlüğü, kendini ifade etme vb. alanlarda) gelişimine önemli ölçüde önayak oluyor.
Türkiye’deki birçok kişi böyle. En basit ekleri bile yazamıyorlar ve çok ilginç şekilde cümle kuruyorlar. Gününüzün nasıl geçtiği hakkında söylediğiniz birkaç cümleyi doğru şekilde yazıya geçiremeyecek insan dolu. Habercilik için de okunabilirlik çok önemli. Sürekli olarak aynı kelimelerin kullanılması da yeterince sinir bozucu olabiliyor.