Sosyalde arama yaparken 3 harf ve altındaki kelimeler yazdığımızda hata ile karşılaşıyoruz. Çok kez bununla ilgili sorun yaşadım. Daha önce konu dışında benzer bir başlık açmıştım lakin öneri niteliğinde değildi. Yanlış hatırlamıyorsam yeni sunucuya geçince eklenti değiştirilecekti. Not alınması...
Limiti kaldırmama rağmen işe yaramamıştı. VDS bu nedenle şart. Yıl sonuna kadar bu sunucuda duracağımız kesin, 2.3 sonrası sunucu yükü artacaktır eminim ki. Tahminlerim yıl sonuna kadar rahatlıkla yetmesi, 2025'e girdikten sonra VDS'e geçince bunu sağlayacağız
Limiti kaldırmama rağmen işe yaramamıştı. VDS bu nedenle şart. Yıl sonuna kadar bu sunucuda duracağımız kesin, 2.3 sonrası sunucu yükü artacaktır eminim ki. Tahminlerim yıl sonuna kadar rahatlıkla yetmesi, 2025'e girdikten sonra VDS'e geçince bunu sağlayacağız
Gerekeni yaparız, dert etmeyin. Önerileri oluşturmadan önce bunun konusu açılmış mı diye kontrol etmek sizlerin görevi tabii. Buna önem verdiğiniz sürece istediğiniz kadar öneri açın
Kısa aramalar problem değil ancak mesela bir sayı arattığımda o sayıyı yok sayması problem. Örneğin "30.000 TL Bilgisayar" diye bir aratma yaptığımda "Bilgisayar" başlıklı ve etiketli bütün konular çıkıyor.
Maalesef böyle şeylerin kolay olduğunu zannetmiyorum. Özellikle forum kültürünün biraz geri planda kaldığı dönemde yeni kurulmuş bir teknoloji platformunu zorlar bu tür işlemciler. Hem bence abartmaya da gerek yok. Sırf GİF için o kadar para dökmeye ne gerek var efenim.